Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolllinnaa

Moj facet mowi ze napadu macicy dostalam

Polecane posty

Gość karoolllinnaa

bo chce miec dziecko, mam 28lat jestesmy razem 3lata od skonczenia studiow tylko pracuemy mamy samochod, splacamy mieszkanie i czuje ze chcialabym miec dzidziusia w koncu to normlne ze w tym wieku wiekszosc kobiet juz ma dzieci, ale moj facet mowi ze chyba ma mozg upadlam i zrobilam sie jak te inne baby ktore tylko o dziecicach mysla i ze macica mysle......:(

Gość karoolllinnaa
mowi ze chce miec dziecko ale jak bedziemy na nie gotowi....

Gość kasienka888...
Jezeli uwazasz, ze jestes gotowa to dlaczego nie mielibyscie meic dziecka? Z tego co widze macie o wiele wiecej niz niejedna para z 2 dzieci. A moze Twoj facet wogole nie chce ich miec? A po prostu nigdy sie do tego nei przyznal. Tak na marginesie jakby mi maz powiedzial ze mysle maciaca to... juz by mial udana niedziele :D Twoj sobie za duzo pozwala ...

jak bedziecie gotowi czyli w jego tłumaczeniu tzn nigdy! czy ty widziałas faceta ktory sam doszedł do wniosku ze juz czas na dziecko? nie przecze ze nie ma takich ale ich ilosc jest znikoma:o poza tym moze on nie jest pewnien czy chce z toba juz byc na zawsze.nie wiem jak to u ciebie jest.

poza tym swoja droga to uwazam ze 28 l to dobry wiek na dziecko. ja mam 24 i mysle ze tak za 2,3 lata zaczne juz o tym myslec