Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggrrazka

czy do tej kiecki pasują słoneczniki?

Polecane posty

Gość ggrrazka

Czy Waszym zdaniem do tej sukni slubnej pasuje bukiet słoneczników? http://www.slubne.pl/index.php?pid=4&col=207&item_id=1964&cmd=show_item&result=1411,1523,1770,1776,1852,1880,1964,1981,2068,2229,2308&shift=1&gallery_id= a to bukiet: http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Bukiety%20%C5%9Blubne/S%C5%82oneczniki/slides/3.html a jesli nie pasuje, to co Waszym zdaniem tak? Dodam, że nie chcę welonu tylko kwiatek we włosy i musiałby on być taki sam jak w bukiecie a więc żeby był wytrwały : )

myślę, że fajnie bedzie to wyglądało... suknia skromna więc z bukietem mozesz poszalec ale to słoneczniki urokliwie wyglądają:)

bardzo ładnie :), ale co wtedy we włosy? jeśli chcesz taki sam kwiatek jak w bukiecie? nie wiem czy uda Ci się ze słonecznikiem.

Gość delilah__
Piękna suknia, śliczny bukiet :)

Gość babajagababa

Gość ggrrazka
dzięki za opinie i pomysły. Po tych linkach to teraz już sama nie wiem, a muszę się zdecydować do jutra:(

Gość ggrrazka
a jaką proponujecie biżuterię do tej kiecki co w pierwszym poście? Chodzi mi głównie o szyję..

Gość babajagababa
Na szyję nie dawałabym nic, albo bardzo bardzo subtelny wisiorek nie rzucający się w oczy. Za to kolczyki mogą być mocniejsze. Suknia jest klasą samą w sobie, więc na siłę ozdabianie jej nie ma sensu.