Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nioop

Podobam się ?? Prosze o ocene mojego wygladu

Polecane posty

Witam.. Prosze o szczera opinie na temat mojego fizycznego wyglądu.. Nie pragne w ten sposób się dowartościować , a jedynie poznac objektywnym okiem swój hmm.. \"stan\" :) Heh.. Szczere opinnie bardzo wskazane.. http://s5.zapodaj.net/45896774.jpg.html http://s5.zapodaj.net/2026603.jpg.html http://s5.zapodaj.net/267440.jpg.html http://s5.zapodaj.net/33088241.jpg.html http://s5.zapodaj.net/57442842.jpg.html

Gość masz racje beznadzieja
ostrzegam że nioop to facet :o

Gość ewaaaaaa459876
juz tu byles ale ok ;] i juz nie przesadzaj z tym wstawianiem siebie

Gość kibaryeeee
w skali od 1 do 10 miałbyś u mnie 6:)

Gość kobieto ale masz wnioski
nie wierze, autor jets fcetem:O zenada. nie pdobasz mi sie, nie moj styl i zachowujesz sie jak kobieta z tymi zdjeciami.

Gość alajal
nie lubie takiego stylu ubierania ani mnie ziebisz ani grzejesz i tak liczy sie charakter

faktycznie , juz raz załozyłem podony post , jednak były w nim bodajze trzy wypowiedzi dotyczace tematu a reszta były to toczone rozmowy miedzy ludzmi z forum ;p Dlatego tez zdecydowałem sie po raz drugi zrobic taki post.. Moze pytanie zadam inaczej.. Ocena w skali 0-10 , spostrzezenia , opinnie , hmm.. Czy choc troche jest we mnie cos pociagajacego , seksi ?? itp itd..

Gość edteryt
nie podobasz mi se bo jestes dresiarzem poza tym facet ktory wystawia swoje zdjecia na necie jest zalosny i skrelsony u mnie

Gość pindolninta laska
nie jestes w moim typie ale masz coś w oczach:P

Gość niby jestes ladna
no dla mnie to dziwne zaby facet wstawial swoje zdejcia... taki sobie jestes, nie brzydki ale tez nie jakos przystojyn, na drugim zdjciu masz beznadzijne ubranie-blagam cie wez wyrzuc ta bluze bo to az wstyd!!!

wez, pograzasz sie, nawprawde to jets zalosne co robisz.

Gość pity j
dokladnie jak wyzej jak nie jest ise jakims super macho to lepiej postawic na charakter a najlepiej olac zdanie innych i niewystawiac swoich zdjec jak ja bym tu swoje wstawila to by dopiero sie dzialo

jakbys ubieral sie inaczej zyskalys w oczach wielu dziewcyn, tak mysle. no ale ciuchy odzwierciedlaja w jakis tam sposob osobowosc, wiec i Ty sie pewnie ubierasz tak jak czujesz.niektorym pewnie sie to podoba.

ale prosze nie oceniac ubrania tylko mnie :/ np wyobrazic sobie mnie nago hehehe

Gość lekorka ang.
Wg mnie jestes gejem

Gość najlepij to
im dłuzej cie ogladam tym mniej mi sie podobasz ,,,, nie budzisz sympatii z twarzy

Gość pijeny m
powiem tak dla mnie jestes malo meski ale jakbys mial fajny charakter to sytuacja mogaby sie oddwrucic o 180 stopni a pozatym jak ty bys oceill laske w dresach?

tyle ze na zadnym ze zdjec nie mam dresów :| :| Na jednym jedynie widac krótkie spodenki hmm..wiec nie wiem skad to przekonanie iz jestem dresiarzem ;p Pomijając to chciałbym oceny wygladu mojego a nie moich ubran..

Gość deldi
sluchaj musialbys wygladac naprawde zajebiscie zeby tutaj ktos cie pochwalil jak facet wstawia swoje zdjecia to tak jakby pzryznawal sie do tego ze brakuje mu pewnosci siebie ja swojego zdjecia nie wstawie bo jestem taka sobie a jzu na zdjeicach wypadam okropnie i co ztego ze ktos mi cos tam napisze

Gość deldi
eeee tak sie nosza teraz dresiarze przynajmniej w warszawaie ta czapeczka, bluza ,spodenki

Gość deldi
pewnie sluchasz hiphopu?

no niestety w wawie nie mieszkam ;p Owszem.. słucham tego typu muzyki ;)

Gość alinka d
sluchaj mi sie facet podoba pzredewszystkim za to co robi a nie jak wyglada i tyle

Gość esterw
sluchaj dam ci dobra rade pgodz sie z swoim wygladem mowie ci to jako kobieta, ta niezbyt urodziwa