Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 089

On stał się... potworem

Polecane posty

Gość 089

Mam 20 lat. Związek trwał ponad rok. Wczoraj ze mną zerwał , bo twierdzi, że zbrzydłam , ciagle go tylko denerwuje... Dodam , że od paru tygodni ciągle mi wpierał , że mam za duży brzuch i powinnam schudnąć, bo zaraz wakacje , a \"z takim brzuchem siara na plażę\"... W dodatku kompletnie zgłupiałam, bo on ciągle o jakieś błachostki się na mnie wkurzał. Jak ktoś go zdenerwował to się na mnie wyżywał (jest tak od jakiegoś dobrego miesiąca). Gdzieś szłam to zaraz musiałam mu pisać i dzwonić, nawet z koleżanką na miasto. A i tak miał pretensje , że pewnie chłopaków ide wyrywać. Chciałabym tez zaznaczyc, ze nigdy on mnie nie zdradził , ani ja jego. On ciągle mi wypiminał mojego byłego, chociaż od baaardzo dawna nawet go na ulicy nie spotkałam. I dawno zakonczyłam z nim związek zanim poznałam aktualnego ( w sumie już byłego). Dziś nie odbiera telefonów , ciagle odrzuca lub wcale nie odbiera. Nie odpisuje na smsy. Napisał rano \"daj juz spokoj\" . Miał przyjechać po swoje rzeczy, bo kilka u mnie lezy i nic... bardzo mi przykro, czuje sie strasznie ponizona i samotna... kidys byl moim najlepszym przyjacielem i chlopakiem , a teraz? ciagle awantury i klotnie , zdarzyły się też wyzwiska... co Wy o tym sądzicie?

Gość ja nie moge no
odbiło mu.

Gość sdfssss
debil!!!

Gość 089
debil czy nie w kazdym razie nie pojmuje dlaczego tak się zmienił...

Gość Król Zabaw
ma racje. moglabys schudnac.

Gość depresyjnatrzydziestka
kochana on ma jakis nowy obiekt-to więcej niz pewne..trzeba spojrzec prawdzie prosto w oczy... trzymaj się

przestan dzwonic, pisac i wogole spelnij jego zyczenie i daj juz spokoj. To jakis frajer i nie ma co sie nim przejmowac.

Gość 089
pytałam go o to , czy jest ktos nowy, czy ktos mu się spodobał, a on , ze nie , ze on nie z tych, ze wszystko to jest moja wina bo ja go denerwuje

hmmmm debil to debil i nic na to nie poradzimy:O:P Nie dzown, nie psiz....daj sobie z Nim spokoj ! Nie poznzaj sie, miej swoja godnosc:) Powodzenia:) PS.Trzepial sie Ciebie bo widocznie chcial miec jakis powod do zerwania i byc moze kogos "na oku"

Gość 089
pytalam go o to wiele razy, mowilam , ze zrozumiem jak ktos mu sie spodobal, bo przeciez na jego uczucia i tak wplywu wielkiego miala nie bede... ale on ciagle zaprzecza...

Gość pani cała prawdaaa
daj sobie z tym debilem spokój. jak widać szuka tylko pretekstu żeby cie zostawić. nie docenia tego co ma... oby mu pies odgryzł fiutka ;) za karę

Gość 089
w zasadzie stracilam nadzieje, ze bedzie jak dawniej. Ale starsznie ciezko mi sie pozbierac, boje sie ze przez to juz sobie nikogo nie znajde...

autorko...dopiero masz 20 lat, ja troche wiecej od Ciebie i uwierz mi .....kiedys sie bedziesz smiala z tej sytuacji i bedziesz dziekowalo Bogu,ze nie jestes z Nim:)

Gość 089
mam 20 lat, ale nie wyobrazam sobie mnie przy boku innego... doslownie obrzydza mnie taka mysl...

Gość 089
dodam ze to byl stabilny i dojrzaly zwiazek, nagle mu tak odrypalo...

Gość lenaolena
facet ma cie w nosie , już go nie kręcisz ani fizycznie ani psychicznie , ma cie dośc a ty jeszcze do niego dzwonisz smsy wysyłasz? daj sobie spokój

Gość veinte
mozesz z laski swojej nie ponizac sie juz wiecej i nie kontaktowac sie z nim? :O Nie masz za grosz honoru?

Gość agatka5569
a twoj bylyfacet ile ma lat???

Gość 089
jakby to bylo takie latwe , nie jestem taka , ze odkochuje sie z dnia na dzien i zapominam. Teraz juz nic mu nie pisze, nie odzywam się... co nie znaczy ze nie cierpie...

Gość 089
jest w moim wieku