Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się pisze

mail do wykładowcy, pomocy!!!

Polecane posty

Gość jak się pisze

muszę napisać maila do wykładowczyni, kobieta jest doktorem. jak zacząć maila? szanowna pani doktor, czy jak? pomocyyyy!

Gość fritza
Ja w zależności od wykładowcy, piszę właśnie albo Szanowny Panie magistrze/doktorze- jeżeli wykładowca wyraźnie trzyma dystans, albo po prostu "Dzień dobry" jeżeli studenci mają z nim świetny, niemalże koleżenski kontakt.

Gość jak się pisze
no właśnie ja z nią zbyt dobrego kontaktu nie mam - tylko tyle, że kobitka kojarzy mnie z widzenia, a tak to ani z nią nie rozmawiałam, ani nic, a teraz muszę napisać do niej w pewnej sprawie...

Gość jak się pisze
ona w sumie jest taka spoko, nie trzyma studentów na dystans, ale skoro tak za dobrze się nie znamy, to chyba jednak lepiej, żebym została przy szanownej pani doktor ;) dzięki za pomoc :)

Gość fritza
ale nie chodzi o to, jaki Ty masz z nią kontakt, ale o to jak ona odnosi się do studentow... Jedni wykładowcy są "sztywni", trzymają studentów na dystans, inni żartują, dużo dyskutują ze studentami i nie czuć tego dystansu.

Gość fritza
nie ma za co ;) Jedna rada- tylko nigdy nie pisz "Witam"- to ciekawe, ale wciąż wielu studentów popełnia ten straszny błąd ;)

Gość jak się pisze
wiem, wiem, witam to duża przesada i na pewno bym tak nie napisała ;)