Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belisimea

chce założyc spirale , nigdy nierodziłam

Polecane posty

Gość do tej położnej
Nie ma co zachwalać metod naturalnych, bo nie dla każdego są. Ja np. nie chcę się powstrzymywać od seksu kiedy mam na niego ochotę. Więc w takiej sytuacji są one beznadziejne.

Gość Edusiaczka 93
Tak zabija się człowieka... Działanie wczesnoporonne polega na tym ,żę ginie poczęty człowiek. Choć jest to bardzo wczesny etap ludzkiego życia to jednak jest to już człowiek _Pan Bogstwarza duszę ludzką w momencie poczęcia danego człowieka i dlatego nie mozna go zabijać choć jest jeszcze bardzo mały ,prawie niewidoczny golym okiem .Wczesnoporonne działanie zabija więc tak samo jak abrocja ... Co do spirali : Jest środkiem wczesnoporonnym bo: Uniemożliwia ona zagnieżdzenie się i wzrastanir dziecka w macicy -dziecko ginie .Czasem jednak poczęty człowiek zagnieździł sięi rośnie jednak często te dzieci rodzą się osłabione ,zdarza sie , ze ze spiralą wrośnietą w głowie ..

Edusiaczka 93 idź do specjalisty :) chyba by się przydał :) i poczytaj sobie o etapach rozwoju zarodka to wtedy możemy pogadać bo od zygoty do człowieka bardzo daleka droga :)

Gość erferfrerr
A nie przyszło ci do głowy durna babo, że ty kiedyś też byłaś taka zygotą? Boże skąd się bioprą takie umysłowe motłochy?