Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapchany

Udrożnienie muszli klozetowej.

Polecane posty

Gość Zapchany

Mam poważny problem i nie wiem co robić. Mam zapchaną muszle klozetową. Probowałem już różnych środków i nic. Dopiero jak się włoży rękę do kibla to woda i odchody pójdą w siną dal. Sypałem kreta i też nie daje rady. Co myślicie o pomyśle żeby wsypać calego kreta? W zaleceniach jest że 2 łyżeczki a jakby całego wsypac to moze wreszcie by poszło. Jak włożyłem reke to nie bylo zadnych tam przeszkod takze nie wiem czemu sie tak blokuje. Dodam ze problem wystepuje tylko z wiekszymi rzeczami ktore nie chca poplynac. Dawniej tak nie było. Probowałem też drutem to przepchać (takim metalowym) i też nic. Sytuacja strasznie mnie meczy bo tak juz jest kilka lat. Oczekuje powaznych odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość jhgjghkhkhjkkl
ja tylko reka przeplukuje bo inaczej sie nie da. Rosmieszylas mnie tym kretem akurat on ci duzo da.hehheee

przez kilka lat było bieganie w krzaczki, to i niech tak dalej będzie. :D zaoszczędzisz na wodzie do spłuczki :D :D

zakrec zawor doplywowy, splucz, wybierz szmata wode z muszli, odkrec i zdejmij ją, ostrym narzedziem wyczysc kamien ze srodka, wlej Domestos do rury odplywowej, odczekaj godzine, zamontuj muszle, odkrec zawor, splucz kilkakrotnie szoken trzeba umiec podac, koles :P