Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 222

odbiłam faceta

Polecane posty

Gość kasia 222
on mi nie da kopa w dupe.wentualnie ja moge mu dacd kopa w dupe.ja sobie zawsze kogozs znajde, bo jestem mloda.on ma prawie 40 lat wiec mnie nie kopnie .zalezy mu na mnie bardzo!

Kasia - to życzę szczęścia .Mam nadzieję ,że żona zrozumie ,że Ją też spotkalo szczęście , ponieważ pozbyła się faceta przeżywającego kryzys wieku średniego

Gość kasia 222
zazdoscieie mi i dlatego takie sa wasze opinie/.

Ja nie zazdroszczę .Nie miałałbym szacunku i zaufania do faceta , który tak postępuje .

Gość gdzie mieszkasz
powiedz, to dowiem się gdzie można spotkac takie łatwe dupy jak ty? daj adres. ile bierzesz za godzinę?

Gość no i co dalej
nie no, gratuluje facetowi gustu :-D wybral sobie juz ten ostatni ochlap. Pamietaj, zona zawsze bedzie na 1 miejscu, choc mam nadzieje, ze przejzy kobieta na oczy komu portki pierze. Pustostan dostanie co bedzie chciala i powie mu - adios. Pojdzie do nastepnego i tak w kolko az sama sie potrzaska, wpadnie w wielka melancholie i bedzie wypisywac na kafeterii cos w stylu - Olal mnie facet, bardzo cierpie, pomozcie. Paranoja

Nawet jeśli to nie prowokacja i takie głupie dziewczyny są na świecie, to zauważ, ze to nie ty odbiłaś faceta tej kobiecie, tylko on zmienił partnerkę. Gdyby tego nie chciał mogłabyś na głowie stanąć i zatupać uszami, a i tak nic byś nie wskórała. Więc żadna w tym twoja zasługa, tylko jego beznadziejna głupota w podejmowaniu decyzji i kierowaniu swoim życiem.. :D :D Współczuję ci takiego głupiego faceta, z resztą ty nie mądrzejsza. Trafił swój na swego. :D :D

Gość hrhrhrhrhrh
kasia 222 awe..wlasnie ze go wrobila.moj mezczyzna powiedzil ze brala tabletki i zaszla.wrobila go, glupia nbaba bo myslala ze on mnie zostawi Czyli on cie z nia zdradzal! Czyli wcale cie tak nie kocha :P

Skarbie,ty nic zlego nie zrobilas;) po prostu dzieki tobie ta biedna kobieta dowiodla ze jej maz to nie mezczyzna/czlowiek lecz piesek/kundelek ktory leci za byle suczka i dostaje erekcje na widok byle pizdy:D myslisz ze z toba bedzie postepowal inaczej? tez cie bedzie zdradzal na prawo i lewo...naprawde,nie rozumiem ekscytacji kobiet ktore komus kogos odbily:Dprzeciez on sie nie zmieni,ty bedziesz na miejscu jego bylej zony teraz i wszystko co ona przezyla,przezywac bedziesz;)wspolczuje ci tylko ze wolalas ukrasc komus psa niz znalezc sobie normalnego i pozadnego faceta;)

Gość kikoo
baba ma 34 lata i piszesz ze stara a facet 39 i ani slowa ze to juz stary pryk :D

Gość 22 lata a wydawalo by sie
ze ludzie z wiekeim mądrzeja...a ty jestes zwykla kuuuurewka , tyle powiem...za krzty mądrosci !!!

No co Wy, ludzie? Facet kocha autorkę topiku, a dziecko z żoną to przypadek. Pewnie się potknął o łóżko i na nią akurat upadł. A sam nigdy seksu z żoną nie inicjował, ani nie miał orgazmu:-P

\"reszta co tu porownywac.babsko juz stare, a mezczyzni potrzebuja mlodego ciala\" i właśnie tym dla niego jesteś, niczym więcej, gratuluuję! :D :D

Gość marlenka12345
ZONA WYPROWADZILA SIE OD NIEGO.A JEGO MATKA MNIE TOLERUJE, JEJ NIE LUBILA.RAZEM CHODZIMY NA ZABAWY!

Gość no i co dalej
@ Wielki Zderzacz Hadronow obawiam sie, nie, jestem pewna, ze autorka tego nie zrozumie ;-) przeciez my jestesmy tylko zazdrosni :-D @ 22 a .. poco jej madrosc jak ma 22 lata, jest mloda, ladna i ma jedrny tylek ..hahaha uwaga ironia ;-)

Gość całkowicie czarny kot
skoro żona wie o romansie męża, to pewnie sama wystąpi o rozwód... i oby zrobiła to jak najszybciej - bo szkoda życia marnować :-)

Gość KASIA 222
kot..wlasnie ze ona nie chciala rozowdu, odeszla od niego ale nie wystapila.Ja namowilam mezczyzne o on wystapil.Tylko ze ta baba robi teraz problemy bo sie nie zgodzila na rozowd i chce ewentualnie z ozreczeniem wjego winy.AA WINA JEST TEZ JEJ.,NIE DBALA O NIEGO SKORO WYBRAL MNIE!pOZA TYM WROBILA GO W DZIECKO A ON NIE CHCIAL MIEC Z NIA DRUGIEGO DFZIECKA.WIEC DLACZEGO MIALBY Z NIA BYC? DLA BACHORA?

Gość DR PSYCHOL
ja tak mysle ze zadna z was nie wytrzyma długo

Nigdy bym nie walczyła o faceta , który wybrał inną .Po co ?

Autorko-zgłoś się do sądu na świadka w rozprawie rozwodowej i powtórz to, co tu napisałaś. Na pewno bardzo pomożesz...żonie! :-D

dziewczyno,czy ty jestes normalna?:-O nie wyklinam cie bo cala wine widze w charakterze(psim charakterze)faceta i jego moge nazwac psem i sukinsynem a ciebie slepą kurą bo jak mozesz wiazac sie z kims kto ma juz jedno "przestepstwo w swojej kartotece":D on cie tak samo potraktuje!co bedzie za 15lat?jak ty bedziesz miec 37 a on 54?wezmie sobie 18latke na twoje miejsce?:-O

Gość KASIA 222
MY JESTESMY JUZ PONAD 3 LATA RAZEM ALE W UKRYCIU

Gość no i co dalej
razem? nooo oczywiscie :-D co jakis czas numerek, to wszystko... chryste panie, slow brak.

Kobietę 34 letnią nazywasz starą? Hmmm... ja mam 25 lat i nigdy nie powiedziałabym, że kobieta 34 letnia jest stara. O rany! Nie wiem, śmiać się czy płakać? Poza tym skoro jest z nim w ciąży, fakt jest taki, że ze sobą sypiają. Myślę, że gdyby była taką starą prukwą jak ją oceniasz, to by tego nie robił, tylko chodził do Ciebie. Nie sądzę, aby chciał ją dla Ciebie zostawić, po prostu mydli Ci oczy, a Ty to łykasz, bo jesteś głupia.

Gość KASIA 222
LOGICZNE ZE NIE MOZEMY SIE JESZCZE AFISZOWAC Z NASZA MILOSCIA.PRZECIEZ MOJ M,EZCZYZNA NIE MA JESZCZE ROZOWDU.ALE ZA KILKA DNI ROZPRAWA .

Gość KASIA 222
ONA BYLA W CIAZY 3 LATA TEMU

Gość zolza123
ojojoj to ci rewelacja, że młode dzieczątko starego wyrwało na ciało ale czym sie tu chwalic gdybys byla w jego wieku to bysmy choc pomyśleli, że może ładna, albo inteligentna jesteś, a tak zero malenka

Gość no i co dalej
boze drogi polecam nie komentowac juz tego tematu, strata czasu