Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tpohjtvshg

szantaż

Polecane posty

Gość tpohjtvshg

przez pewien czas spotykałam się z chlopakiem ktory jest zajety, z nadzieja, ze kiedys zaangazuje sie w ta znajomosc tak, ze zdecyduje sie byc ze mna. mowil ze mu zalezy itp, chcial sie spotykac pisac. teraz poklocilismy sie, olał mnie, miał do mnie przyjechać tego nie zrobił i na dodatek mnie okłamał. dlatego zaczelam go szantazowac ze wszystko jej powiem. tak naprawde tego nie zrobie ale chce sie w pewnien sposob odegrac, troche gop podenerwowac. jak jeszcze wjechac mu na psyche :D ?

Gość hmm chyba wymysliłaś coś
to po co włązisz tam, gdzie już jest para? Tam gdzie jest dwoje, trzeci niepotrzebny. Nienawidzę takich ludzi

Gość tpohjtvshg
ja sie tam nie wepchnełam! zostalam zaproszona-przez niego oczywiscie

hmmmmm jednym slowem wpakowalas sie w gowno i to w sumie na wlasne zyczenie bo wiedzialas,ze On ma panne.......a to,ze mialas nadzieje,ze ja zostawi to nie wiesz,ze nadzieja jest matka glupich?:P

Gość chodzon egon
niedorozwuj tak zwany/. co robic trzeba nianczyc albo olac

Gość tpohjtvshg
pf

Gość pani cała prawdaaa
dziwka ;/ szmata z ciebie. mam nadzieje że jak się zakochasz facet cie zdradzi z pierwszą lepszą kurwą taką jak ty ;/

Gość tpohjtvshg
piękne podejście ! oczywiście, wszystko MOJA wina!

Gość co ja myśle
odpuscilabym i wogole bym nie wplywala na jego psyche... wiedzialas jak jest, takze nie jest ci nieczego winien

Gość tpohjtvshg
jest winien. okłamywał tak samo mnie jak i nią.

Gość tpohjtvshg
nie chciałam rozbijać niczyjego związku, miałam klapki na oczach, on mnie zwodził i łudził nas obie tak samo! rozkochał mnie w sobie, i robił andzieje. ale oczywiście to ja jestem winną suką!

Gość oczywiście że twoja
od poczatku wiedziałaś że już z kimś jest, więc po co się z nim spotykałaś po cichu licząc, że poprzednią zostawi? Jakbys była już w związku, to chciałabyś być na miejscu tej panny???

Gość tpohjtvshg
przyanjmniej jest świadoma, z kim jest w związku! jeśli nie mnie, napewno znalazłby inną! nie jest to dobry materiał na chłopaka i powinna wyciągnąc wnioski !

Gość ---------------
biedna suk.a biedna Nie wyszło suce i wyje :)

Gość armegedona
jesteście pojebani. wszyscy skupiają sie na NIEJ - ze to ona jest winna. a czy nie powinniem winnym byc mezczyzna ktory JEST ZOBOWIAZANY DO WIERNOSCI?! to on ma zobowiazania ! NIE ONA. to on zachował sie nie fair... wobec nich obu

Gość ślicznotka16789
nie jest wart on ani jednej ani drugiej.

Gość pewnie że jest zobowiązany
ale skoro od poczatku wiadomo, że jest z kimś, to znaczy że nie wchodzi się im w paradę i nie oczekuje zaproszeń!!! A skoro juz w to weszła, to mogła się spodziewać, że za chwilę znajdzie się następna chetna na jego "zaproszenia". Więc nie bardzo rozumiem skąd ta rozpacz. Widiały gały co brały

Po co wpierdalasz sie w czyjeś zwiaski ;/ bawi cie takie coś co innego gdyby to była tylko znjaomosć ale ty posuwasz sie za daleko . Zastanow sie jak bys ty sie czula gdyby twoj facet mial ciebie i inna ! Odbij od niego bo tylko zjebiesz ich zwiazek

Gość tghkjdtiut
''zwiaski'' piękna ortografia :) gdyby moj mezczyzna miał inną, zerwałabym z nim. nie potrzebny mi koleś który będzie mnie zdradzał. a okazja nadarzy mu się nie raz nie dwa. to kwestia mężczyzny, a nie kobiet które go otaczają!