Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna 30

rozwód w toku, co ja mysle

Polecane posty

Gość ghjgbjh
smutna30 milosc nie zna granic czy ci sie to podoba czy nie. Zastanow sie na co Ty czekasz? Az on sie znudzi i wroci do Ciebie? Naprawde byc go przyjela? Zeby bylo jasne sama jestem zona ale bylam tez kochanka i powiem Ci, ze nawet jak Twoj maz do Ciebie wroci a Ty mu wielkodusznie wybaczysz to on i tak Cię znowu zdradzi. A jak zostawi tamta nie z wlasnej woli to tym bardziej nie licz w zyciu na jego wiernosc a szczegolnie lojalnosc. Nie masz pojecia jakie rzeczy mezowie mowia o swoich zonach i jak wele kochanki wiedza o malzenstwach swych kochankow. Rozmawiaja przez tel. z zona przy kochance proszac by nie wychodzila na czas rozmowy, czytaja kochance maile od zony, powtarzaja kochance rozmowy jakie mieli z zona, ich zwierzenia itd. I jest to dosc naturalne gdyz jak facet sie zakochuje i kocha to chce byc lojalny wobec kobiety, ktora kocha a nie wobec prawowitej zony. Tyle. Dlatego jesli kocha tamta to dla swojego dobra nie czekaj na niego.

Gość tolerancyjna_zakochana
wiesz , ja powiem ci tyle ze moze sie tak zdfazyc ze uczucie wygasa i ze poprostu czlowiek zakochuje sie w kims innym, ich zwiazek oczywiscie ze moze przetrwa, miedzy mna i mezem jest 20 lat roznicy , jestesmy razem juz 15 lat i brdzo sie kochamy, z tym ze ja meza poznalam jak juz byl przy koncowce sprawy rozwodowej wiec w sumie nie zdradzil ex... ale wiesz poprostu moze sie czlowiek zakochac, a wiek nie ma znaczenia, ja wiem ze to bardzo boli, ale po jakims czasie przejdzie, i moze to i lepiej bo masz czas zeby ulozyc sobie zycie, wiec najlepiej nie rozpamietuj a wez sie w garsc, bo wiesz lepiej ze odszedl teraz jak masz 30 lat niz za 10-20 lat bo wtedy na ukladnaie sobie zycia bylo by troche za pozno. Czasem tak sie poporstu zdaza, ale kazdy ma prawo do szczescia, jesli kochaja sie naprawde zycz im szczescia, przejdz nad tym do porzadku dziennego i zacznij tworzyc twoje nowe zycie bo potem bedziesz sobie wypominac ze czzas tracilas na mysleniu i zlozeczaniu im a sama nic nie zrobilas ze soba, ja ci zaycze powodzenia, i szczerze uwazam ze jesli uda ci sie przezwyciezyc to i zajac sie swoim zyciem to bedziesz kobieta z klasa. naprawd. bo te przypadki ex zon nekajacych nowe zony sa zalosne, a im bardzije jestes obajatna tym wieksza klasa si e wyykazujes. zycze powodzenia w ukladaniu sobie zycia

Gość ghjgbjh
Ogarnij sie i przestan na niego czekac i palac nienawiscia. Jesli potrzebujesz zemsty to zemsc sie pokazujac mu jaka jestes niezalezna i szczesliwa bez niego.

Gość SMUTNA30
NAPEWNO MACIE RACJE.TE MYSLI SA SILNIEJSZE ODE MNIE.MAM NADZIEJE ZE PRZYJDZIE ZCAS ZE JUZ NIE BEDE TAK MYSLALA.ALE SORKI..ZYCZYC IM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NIE BEDE. DAL MNIE POZOSTANIE PADALCEM, PSEM NA BAY , SKU..

Gość tolerancyjna_zakochana
wiesz jakby nie patrzyl to malzenstwo sie zawiera myslac ze bedzie ok i na zawsze, dla niego to tez porazka, koniec czegos bo napewno cie kochal, ale popatrza na to obiektywnnie, to jest na tej samej zasadzie jak przed slubem on byl z jakas laska ale zakochal sie w tobie wiec od niej odzedl dla ciebie lub ty bylas z kims i rzucials tego kogos dla kogos innego, czlowiek poporstu czasem sie zakochuje, trafia go niewaznie czy jest zonaty czy nie, i lepiej ze wkoncu sie zdecydowal na rozwod i byl szczery niz zebyscie mieli gnic w tym zwiazku i sie meczyc, w ten sposob mozecie zaczac nowe zycie, mysl o sobie nie o nich, on to juz przeslosc, zakoncz to z klasa nie tak jak 90% kobiet na tym forum, i zacznij swoje zycie , nie mysl o nich, oni maja swoje zycie, ty zacznij swoje, nowe, lepsze...

Gość ghjgbjh
Jeszcze mu za to podziekujesz:) Trzymaj sie.

Gość ghjgbjh
Acha i koniecznie pokaz klase. Nie nekaj ich nie utrudniaj kontaktow z dzieckiem. Zyskasz szacunek dla samej siebie a on bedzie pod wrazeniem. Klasa moje drogie to podstawa.