Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabla000

studia, mieszkanie...

Polecane posty

Gość blablabla000

Czesc wszytskim ;) Zaczne od tego, ze jestem tegoroczna maturzystka i od pazdziernika ide na studia. niestety to wiaze sie przeprowadzka... I tu moj problem, moze pomozecie... Jestem z chlopakiem juz ponad poltora roku, jest nam ze soba swietnie, dogadujemy sie itp, moi rodzice wprost za nim przepadają, dogadzaja itd. Chcielibysmy sie wyprowadzic razem, ale pewnie rodzice nie beda zachwyceni i nawet nie wiem jak zabrac sie do rozmowy z nimi na ten temat... Moze ktos byl w podobnej sytuacji? ratujcie ;)

Gość jykil
lepiej dajcie sobie luzu i poczekajcie rok, teraz beda inne rzeczy do roboty a poza tym wysoce ejst prawdopodobne ze sie rozstaniecvie

Gość olalalaBYB
najlepiej po prostu pogadajcie z rodzicami, moze oboje ;>?

Gość w pogoni za harrym winstonem
lepiej mieszkać z kimś, kogo się zna niż pakować się do kogoś obcego jako współlokator. ja mieszkałam z moim facetem od samego początku moich studiów, z tym że on już miał własne mieszkanie. i po prostu to powiedziałam rodzicom wprost, swobodnie, jakby to była decyzja o kupnie sukienki. zastrzeżenia mieli, ale przekonałam ich, że wyjdzie taniej i bezpieczniej :P

Gość ja pytam
ja tez uwazam, ze to nei jest dobry pomysl. bedziecie sie zajmowac soba zamaist nauka :P

Gość blablabla000
Teraz z chlopakiem widzę się codziennie, a jesli bedziemy mieszkac osobno to bedziemy tesnic i tym bardziej nauka zejdzie na dalszy plan ;/

Gość rfrfbnnnnnnnnnnnn
moze i racja

Gość jykil
coz, nie wroze dobrze tajkiemu zwiazkowi ale wasza sprawa. ciekawe ze dorosli ludzie nie potrafia wytrzymac bez siebie jednego dnia, pewnie do kibla tez bedziecie cvhodzic razem?

Gość blablabla000
Nie, osobno ;P Wytrzymać potrafimy, ale dlaczego mamy się nie widywać codziennie, gdy mamy czas, lubimy swoje towarzystwo i wspólne sprawy....

Gość o kurcze 22
up