Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lol89

Oszukana i porzucona przez chłopaka

Polecane posty

Witajcie . Przepraszam że wam głowe zawracal ale chce sie wygadać :( Chodzi o to że Miałam jeszcze pare dni temu chłopaka dałam mu prezęt bez okazj a on pojechał do domu i zemna zerwał :( puzniej dowiedzialam sie że mnie okłamywał mowił ze kocha mnie ale dowiedzialam sie od jego koleżanki że jej to samo powiedział :( Dlaczego ja mam Takiego pecha w życi nic mi sie nie układa a mam dopiero 19 lat :( mam już dosyć swego życia myślałam nawet o ty aby ze sobą skończyć . jak moża być taj chamskim jak on :( To tak bardzo boli a ja go głupia nadal kocham :( czuje sie nic nie warta obojetna każdemu :( MAM DOSYĆ ŻYCIA POWAŻNIE ! I przepraszam za moje błedy orto.. Pozdrawiam

Gość 089
mam tyle samo lat co Ty. Wiesz to kwestia "doświadczenia", bo ja umiem wyczyć jak koleś mi ściemnia. Po prostu zakochałaś się bez wzajemności. Wiesz co najlepiej zrobić? wnerwić się na niego , wyrzucić z siebie nerwy (niech sobie posłucha co masz na temat jego frajerskiej osoby do powiedzenia) i unieść głowe i rozejrzeć się za kimś porządnym:) a co do tych myśli, sama napisałaś- masz dopiero 19 lat, jeszcze tyle przed Tobą. Wiem, że teraz jesteś smutna i wszystko jest do du*y. Ale ból minie, po burzy zawsze wychodzi słońce!

Hej dziekuje za pocieszenie miło że ktoś w moim wieku jest jeszcze normalny bo teraz do żadkość .

Gość 089
W życiu trzeba być uważnym, dąrzyć do szczęścia;) "każdy z nas jest Odysem co wraca do sej Itaki" ;) także głowa do góry, szanuj swój czas i korzystaj pukiś piękna i młoda;)

Gość 0/10......
oj dzieci, dzieci

Gość snoepje1983
Lol89-->glowa do gory! Jestes taka mlodziutka jeszcze, i to mowi stara 25cio letnia dupa;) Powiem Ci tak, dobrze ze tak sie stalo. A wiesz czemu? Bo On po prostu nie byl Ciebie wart! Ty dopiero wkraczasz w dorosle zycie i takich sytuacjii pewnie jeszcze wiele bedziesz przechodzila w swoim zyciu. Wiem, nie jest to pocieszajace, ale uwierz, jeszcze znajdziesz tego jednego, jedynego na cale zycie:) Jestem troszke starsza od Ciebie i wiem co mowie;)

Hej nie jesteś stara :) Myśle że masz racje ale ja nie należe do tych lasek co uczucia ponich spływaja :( chyba jestem zbyt wrarzliwa :(

Przepraszam że wam głowe zawracam :( pewnie macie swoje problemy...

Gość snoepje1983
Sloneczko, wiem jak to jest. Ja tez nie raz przechodzilam zawod milosny. I za kazdym razem byl placz, brak snu, nawet jesc mi sie nie chcialo. I po 25 latach mojego zycia w koncu spotkalam tego jednego jedynego:) I nawet nie chcesz wiedziec ile zawodow milosnych musialam przejsc aby Go znalesc;)

Oj zazdroszcze ci Takiego szczęścia !! Ale długo czekałaś na tego jedynego aż w koncu szczescie zawitało do ciebie to bardzo piekne :)

Gość snoepje1983
Widzisz wiec, ze nie warto rozpamietywac jednego faceta:) szczescie jeszcze usmiechnie sie do Ciebie:)

Gość oj autorko nie smuć się
mam 24 lata i nieraz cierpiałam:) a teraz poznałam mojego wymarzonego, jedynego i dopiero wiem, co to szczescie i smieje sie z tego jak kiedys cierpialam pze innych nic nie wartych dupków!:) Pomyśl sobie co on jest wart skoro tak chamsko sie zachował:) Jest wart mniej niz gówno, taka prawda wiec olej to, nie mysl, wykasuj numery wszystkie i zajmij sie innymi sparwami, a gwarantuje ze milosc przyjdzie kiedys nie bedzeisz o tym myslala;)

Jesteście Kochani że mi odpsujecie :) dziękuje wam za to :*

Gość nieaktualna
Hej. Pierwszy raz decyduje się wypisać swoje żale w Internecie. Kompletnie nie wiem jak mam poradzić sobie z sytuacja w jakiej się znalazłam. Otóż calkiem niedawno zaczęła się między mną, a pewnym chłopakiem bardzo fajna relacja. Było bardzo miło, spędzaliśmy coraz więcej czasu razem, aż w końcu zapytał, czy nie będziemy razem. Zgodziłam się, potem jeszcze zaprosił mnie na super Sylwestra. Wszystko było okay, dzień przed Sylwestrem jeszcze pisał kiedy po mnie przyjedzie itd. Rano, kiedy wybiła godzina, w której miał po mnie przyjechać zadzwonił i powiedział, że to wszystko jest bez sensu, to nie jest to i że po mnie nie przyjedzie. Czy tak naprawdę się dzisiaj postępuje? Przez telefon? Spieprzył mi Sylwestra, on balował przez kilka dni w górach, a ja zostałam na lodzie, w domu. Potraktował mnie jak przedmiot, który można odłożyć kiedy się znudzi.

Gość gość
Mam nadzieje, ze zostałaś przynajmniej solidnie bzyknieta.

Gość gość
Nie przejmuj sie raczej watpie zeby cie to pocieszylo ale dzis dowiedzialem sie ze moja dziewczyna mnie zdradza od samego poczatku kiedy z nia jestem a jestem 4 lata bylem slepy zakochany pracowalem na wspolny dom czesto zagranice wyjezdzalem nawet 2-3 msc sie nie widzielismy (wracalem na tydzien dwa i spowrotem ) bo ciezko pracowalem po 12 godzin dziennie fizycznie cale tygodnie bez przerwy pieniadze ktore odemnie dostawala (mieszka z rodzicami jeszcze bo mojej rodziny nie znosila) wydawala na totalne bzdury imprezy itp ciuchy itd nie chce mi sie tego wsyztskiego opisywac bo to sensu nie ma bo boli;( w sumie w tej chwili mam 26 lat swiat sie rozsypal ale wiem ze bd dobrze bo gdzies tam ktos na mnie czeka tak jak i na ciebie dzis to wszytko wyglada jak by swiat sie mial skonczyc ale za rok a moze za miesiac kogos poznasz i ulozysz sobie na nowo zycie a podlych ludzi nie brakuje wykorzystywaczy bo tak ich nazywam ale kiedys ich tez to spotka ktos bardzo ich skrzywdzi ... pozdrawiam i nie lam sie :)