Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okradziona

ukradli dokumenty, w tym indeks. co z sesją?

Polecane posty

Gość okradziona

a co z moją sesją? nie mam indeksu (zakładałam przed chwilą topik o tym, że zostałam okradziona).

Gość okradziona
up up. proszę o pomoc

Gość okradziona

Gość do dziekanatu zgłosić
będzie duplikat , ale się nalatasz za wpisami z poprzednich lat

Gość idziesz na policję
dają ci zaświadczenie o utracie dokumentów, w tym indeksu- okazujesz je wykładowcom itd. Poza tym wykładowca ma zanotowane kto ma zaliczenie itd, więc z przystąpieniem do egzaminu nie bedzie problemu. Są też karty egzaminacyjne- wszystkie oceny i zalieczenia da się odtworzyć. Tak myślę.

Gość idziesz na policję
ale ze się naachodzisz- ktos wyzej ma racje. Ale może ktoś odeśle ten indeks...życze ci tego

Gość logiczna podpowiedź
Właśnie na wypadek takich sytuacji oddajesz co roku karty egzaminacyjne do dziekanatu. Do duplikatu indeksu można przepisać oceny na podstawie tych kart - oczywiście poprzez osobę uprawnioną. Na egzamin idziesz z zaświadczeniem z policji o utracie indeksu, kart a egzaminacyjną i dokumentem tożsamości - dowód/legitymacja/paszport.

Gość sSSA
Ja miałam taką sytuację, tylko mi indeks zginął w środku semestru. Moze ci przymkną oko z uwagi na fakt, ze masz mało czasu do końca sesji - ale mnie zapowiedzieli,ze nie przyjmą mi indeksu po semestrze z wpisami z bieżącego semestru, jak nie będzie wszystkich wpisów z poprzednich semestrów. Do kazdego jednego prowadzacego musiałam biegać. A niektorych to nie uswiadczy.