Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrrota

zab

Polecane posty

Gość stokrrota

wiecie co? mam swoja przychonie stomatologiczna do ktorej chodze juz kilka lat, od niedawna nawet z corka.Przychodnia super, znana, wszystko komputerowe i wogole pelen luksus. Ostatnio bolal mnie zab madrosci i poszlam z nadzieje ze mi go usuna. Ale na miejscu dowiedzialam sie ze nie usowaja osemek bo nie maja tam hirurga, po przegladzie zebow okazalo sie ze mam do usuniecia droga osemke(co mnie wcale nie boli) i jeszcze szostke co nie zrobilam kanalowego kiedys i sie posola doszczetnie. No i siodemke mam do zrobienia, mala dziurka.Kazali poszukac sobie hirurga gdzies indziej i po wyrwaniu tych 3 zebow wrocic na zrobienie tej siodemki. Poszalm wiec do hirurga mnie znanaej przychodni, takiej zwyklej , w starym budynku i wogole. Powiedzialam o co chodzi, usunal mi ta bolaca osemke i szostke, ale drugiej osemki nie ruszyl bo powiedzial ze nie widzi podstaw zeby usowac, jest zdrowa i zebym zmienila lekarza co kazala mi ja usonac.Bo to absord. Komu wy byscie wierzyli?? Teraz mam isc do mojej lekarki na zrobienie siodemki ale jak nie usunelam osemki to mi nie zrobi bo sasiaduje z ta siodemka i nie moze tak byc.Komu wierzyc???

Gość pasztet drobiowy firmowy
idź do innego usuń tąósemkę w cholerę, i tak się bedzie psuła :O

Gość liil9
chirurg ma swoja racje a stomatolog swoja,skoro masz wyrośniętą w całości ósemkę i nie boli cię a jest zdrowa to ją zostaw,

Gość czarny kotekPPP
ja Ci powiem że jak ja byłam u swojego dentysty usuwać dolną 7 to powiedział że 8 tez trzeba usunąć, ale nie miałam tyle kasy żeby usunął 2 zeby naraz, i sama sie zastanawiam, bo 8 zdrowa, nic sie nie dzieje a on mówi ze usuwac...

Gość codziennie codziennie
kobieto ! CHIRURG !!! (:o) Usuń 8 i po sprawie