Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly problem z kompiekim

znasz ise na komputerach? mam problem

Polecane posty

Używam IE, zawsze jak wpisuje adres to od razu w pasku pojawia mi się podpowiedż srtony na ktorą chce wejsc, przeszkadza mi to ze pojawai sie tez podpowiedz z grupy takiej ogolenej, potem od razu z Historii i Z ulubionych, jak mozna to zlikwidować?? Mam viste, jesli to ma znaczenie, bardoz prosze ja ise na tym nie znam a nie chce by tak bylo, moze by w ogoel bez lub tylko podpowiedz ale bez tego podzialu na historie itp

uboczna?? plis, bo ja nie jestem glownym urzytkownikiem wiec nie bede zmieniac przegladarki

przejrzyj sobie opcje internetowe w narzędziach tam masz czas przechowywania adresów, zmień na 0, stronę startową - ustaw, jaka Ci pasuje itd.

A mozna jeszcze inaczej, bo ja ogolnie to chce by sie historia zapisywala, a tak nie bedzie w ogole, a ponad to beda sie podpowiadaly i tak strony z ulubionych a ja nie chce by i tak bylo, poza tym jak jestem na stronie np. www.sport.wp.pl to podswita mi sie, pogrugine znaczy jest wp.pl a i tego bym nie chiala

Gość frenti
chyba nic nie mozna z tym zrobic. Mam firefoxa i w pasku adresu tez wyswietlaja mi sie "podpowiedzi" stron z historii i ulubionych

dziekuje Ewo za odp

mysle ze mozna bo przed sciagniecie aktualizacji tego nie bylo