Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjuhygtfrd

pomoże mi ktoś?!

Polecane posty

Gość kjuhygtfrd

Gość maxiiiiiiiiiiio
słucham

Gość kjuhygtfrd
mam problem z fizycznym okazywaniem uczuć,brzydze sie każdego kogo przyłapie na tym,ze sie kochali... mam 17lat ,2dni temu usłyszlama stęki ,jęki z reszta juz nieraz to słyszałam... postanowilam,ze wszystko mojej mamie powiem,ze mi to przeszkadza,ze dlaczego ja mam byc świadkiem ich namiętnym okazywaniem "uczuć" na co moja mama do mnie,ze sobie wymyślam.. zaraz zadzwonila do cioci i ja podsłuchalam rozmowe,a moja mama do niej" noo słuchaj ja go nie poznałam on chyba wziął jakies tabletki na popęd seksualny bo jeszcze w chwili oddechu jego penis stał jak kij" dodam,ze maja po 54lata ii nie sa kochającym sie małzenstwem... to jest tylko seks.. a tak to moj ojciec ją zdradza,a moja matka mu obrabia d**e równo i wyzywa go.. nastawia mnie przeciwko niemu itd./.... teraz ona mnie unika i nie chce ze mną rozmawiac.. czy mialam prawo byc zła ?? mii kolezanki powiedzialy,ze dla nich to jest ohydne tak słuchac jak sie grzmocą własni rodzice ja rozumiem,ze kazdy ma potrzeby,ale ludzie... nie moga kiedy jestem u kolezanku,kiedy nocuje gdzies itd.?? poza tym oni sie nawet nie kochają ;((( to jest straszne... moja mama podpija często i chowa butelki za drzwiami po szfakach czy to jest alkoholizm?? ja juz sama nie wiem;( czuje sie taka brudna..

Gość kjuhygtfrd
ale jak jestes facetem to nie zrozumiesz..

Gość maxiiiiiiiiiiio
Nie do końca kumam. trochę za dużo i nieskładnie napisałaś. Masz problem z okazywaniem uczuć bo Twoi rodzice upr. seks?

Gość maxiiiiiiiiiiio
pewnie tak bo jestem obmierzłym brudnym samcem, który myśli tylko o seksie- to chciałaś mi powiedzieć?

Gość życie to sprawa życia
jestes ostro popierd olona

Gość kjuhygtfrd
nie to.. aale cos podobnego chcialam ci powiedziec..

Gość kerastese
Z tego co widzę, że Twoim problemem nie jest seks rodziców, a masa innych rzeczy- alkoholizm matki, brak miłości między rodzicami, zdrady ojca... Tak czy inaczej, musisz powiedzieć rodzicom wprost, ze Ty wszystko słyszysz i jest to dla Ciebie niesmaczne. W przeciwnym razie nie licz na to, że oni przestaną. Nie zazdroszczę sytuacji, obleśne jest samo wyobrażanie sobie własnych rodziców uprawiających seks, a co dopiero słuchanie ich jęków :O

maxsio a jestes nim;>

Gość maxiiiiiiiiiiio
Ty jesteś Po.....y. Laska ma burdel w chałupie i siada jej psycha.

stawiam, ze laska ma najebane w glowie i poprostu jej sie nudzi;O

Gość maxiiiiiiiiiiio
Nie może nie uwierzysz ale nie myślę tylko o sexie

jaka szmira :O

Gość maxiiiiiiiiiiio
a tak w ogóle dzięki za zaufanie. A potem powiesz, że nikt Ci nie chce pomóc...

maxsio pocieszyciel przyjaciel azora, a moze jęzora?:classic_cool:

Gość kjuhygtfrd
jeuz czy tak trudno jest uwierzyc,ze tak sie u mnie dzieje.. nie mam burdelu.. normalnie wszystko gra z kasą itp. chodzi o sam fakt jak oni mnie traktują;(( jak powietrze.. jest to dla mnie obrzydliwe.. i nie wiem czemu sama nie dam sie nikomu przytulic, jak ktos do mnie staruje to od razu mysle,ze chce mnie przeleciec i tyle.. potarfie byc wtedy bardzo chamska:(

nikt jej nie chce pomoc, jakie to smutne, napisala sie , ale juz podlapala inny temat i teraz jest corka rybaka, proooosze, przeczytaj co napisala :O szmira szmira. biedna, matka pije , chowa butelki, a ona 17 letnia dziewczyna pyta sie czy to jest alkoholizm?

Gość kjuhygtfrd
tak ja 17letnia dziewczyna pyta sie czy to jest alkoholizm!! bo łudze sie ,ze mam normalnie w domu! i nie oczerniaj mnie :O

jesli jest jak pisezs, idz do psychologa, on cie pokieruje , co zrobic, a matce i ojcu sie postaw.. chodz watpie ze jestes prawdziwa:O

Gość maxiiiiiiiiiiio
życie to sprawa życia--wypierdalaj, napij się mleczka i spać jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia gówniarzu

maksio waruj:classic_cool:

życie to sprawa życia--wypie**alaj, napij się mleczka i spać jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia gówniarzu ------------------> taaak , ta wypowiedz swiadczy o twojej dojrzalosci:D gratuluje:D:D

Gość marna nocna prowokacja

Gość maxiiiiiiiiiiio
Zakumpluj się z jakim normalnym faciem, przy którym będziesz się dobrze czuła i dzięki, któremu oderwiesz sie od domowych problemów. Spróbuj nie zwracać uwagi na ten bajzel. Stwórz sobie własne życie i swój świat tylko bez przesady.

Gość maxiiiiiiiiiiio
życie to sprawa życia---i co ty próbujesz udowodnić dzieciaku i komu? Spadówa na czat dla 15 latków

Gość kjuhygtfrd
ale ja sie wstydze mu powiedziec co sie u mnie w domu dzieje.. co mamy sie ukrywac;( to jest chore.. i to nie jest PROWOKACJA ! :O nie mam co robic tylkko o 24 zakladac jakies durne tematy.. jestem zmęczona,zapłakana i chcialabym isc spac,ale głupio sie czuje jakos i nie moge zasnąc..

Gość kjuhygtfrd
po 1. zaden koles nie bedzie chcial jakies zdziwaczalej dziewczyny.. mam powodzenie bo tylko wygląd i charakter mnie ratuje,ale jak przychodzi co do czego i sie do mnie chce zblizyc to ja odstawiam jakies chore sceny i po prostu zaczynam albo sie trzaśc ,albo odpycham go jak jakas skonczona kretynka..unikam ,nie wychodz z domu,wzbudzam zazdrosc z nadzieją,ze przez to uzna mnie za kokietke i sie ode mnie odwali.. masakra:O

Gość maxiiiiiiiiiiio
jak będzie normalny to zrozumie i nie trzeba się ukrywać. w końcu ma chodzić z Tobą a nie Twoimi staruszkami

Gość kerastese
Dziewczyno, na tym forum nie znajdziesz pomocy. Jeśli jest Ci ciężko idź do psychologa i nie wstydź się, bo psychologowie słyszeli już mnóstwo podobnych historii- sama niebawem będę psychologiem, więc wiem ;) Nie pozwól sobie zniszczyć życia