Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoLaaa1234

depilator i wrastające włoski !!

Polecane posty

Gość LoOoLaaa1234

dziewczyny ratunku ;(( golę miejsca intymne, zawssze robilam to maszynka ale wkurzalo mnie ze na 2 dzien juz jakis odrost był :/ wyczytalam ze depilator jest swietny. głupia użyłam!! na poczatku było fajnie gładka skora i to przez dlugi czas, ale po jakims czasie włoski zaczeły mi wrastać ! igła do reki i jazda :/ teraz mam takie czrwony kropki :/ tak to ohydnie wygląda!! wyczytalam na innych topikach ze szorowanie gąbką tą ze szorstka strona pomoze a potem posmarowac jakas mascia! tak tez zrobiłam ! i nic nie pomaga dalej mi wrastaja!!! tak załuje ze uzylam depilatora!!!! teraz chce usuwac wloski kremem. Dziś posmarowalam miejsce i odczekalam 8 minut. Włoski sie do konca nie usuneły zostaly czarne kropeczki.. wzielam gąbkęi usunelam reszte. troszke sie usunelo wygląda lepiej ! ale jeszcze te krosty czerwone po depilatorze ;((( co ja mam robic!!!!????

Gość kerastese
nic nie zrobisz, ja bym nigdy nie wpadła na to, żeby ogolić depilatorem bikini :P ale kropki z nóg miałam z tydzień co najmniej

Gość LoOoLaaa1234
no widzisz a ja taka glupai bylam !! :P teraz tak tego zaluje!! zniklo same? :>

Gość LoOoLaaa1234
a czym usuwasz wloski na pipce :P górna część.. o ile usuwasz ;)

Gość kerastese
oczywiście usuwam ;) zwykłą maszynką. ale ja mam bardzo wrażliwą skórę- kremy do depilacji i wosk mnie podrażniają, a po maszynce jest gładziutka, tylko fakt, trzeba często golić- w moim przypadku co 2 dni. A tamto podrażnienie smarowałam pantenolem i cicaplastem, więcej depilatora nie użyłam :P

Gość LoOoLaaa1234
ahaa ;)) ja własnie chce sprobowac kremu zeby był efekt na kilka dni bo mnie wkurzała maszynka i ten odrost co 2 dni ;) ja znalazłam masc clotrimazolum, fakt ze to na grzybice albo jakiesinfekcje ale inne kremy maja w sobie cos co podraznia moja skore i strasznie szczypi !

Gość kerastese
krem najlepiej najpierw wypróbuj na małym kawałku skóry łydki, żeby sprawdzić, czy nie uczula. Poza tym, krem się sprawdzi tylko w przypadku, jeśli masz bardzo delikatne włoski. Z tego co wiem, dziewczynom z trochę mocniejszymi włoskami, usuwa co najwyżej 50% owłosienia.

Gość kerastese
Na wszelkie podrażnienia polecam właśnie pantenol i cicaplast, najlepiej stosowane razem :)

Gość dfhbareh
nic nie poradzisz, pilingi, pilingi, piling

Gość LoOoLaaa1234
dzieki ;) wiesz z tym kremem moze mi sie uda, gdyz uzywalam depilatora i usunelo mi duzo wloskow i takie pojedyncze rosna ;] ale fakt ze tez wrastaja! dlatego depilatorowi mowie DZIĘKUJE ! i zaczynam z kremem;)) nie ejstem na niego uczulona bo kiedys go stosowalam do depilowania pach ;]

Gość zrobiłam to samo
Też mam kropki, wrastające włoski, krostki zaczerwienienia ;/ i co najgorsze to wcale nie chce zejść....

Gość LoOoLaaa1234
no no ! dlatego koncze z depilatorem !! chce mic taka gladka i piekna jak kiedys ! terz to wszystko oszpeca :/ a ty dalej depilator?

Gość kerastese
Wbrew temu co ktoś tam napisal- nie wolno stosować peelingu na podrażnioną skórę. Spróbuj więc z kremem ;) Ja tam lubię maszynkę, bo fajnie się nią robi "Wzorki", którymi można zaskoczyć ukochanego :D

Gość LoOoLaaa1234
też***

Gość LoOoLaaa1234
ja nie mam do tego nerwow :P hehe ;)) jak uzywalam maszybki to tylko na zero ;] calutka ;) teraz sie modle zeby te krostki znikly ! :]

Gość kerastese
znikną, spokojnie ;) ja miałam gorzej bo miałam w nich całe nogi i to w środku lata :P niestety dopóki nie znikną to nie radzę usuwać włosów w jakikolwiek sposób- z tego co pamiętam to kremu do depilacji nie wolno stosować na podrażnioną skórę.

Gość LoOoLaaa1234
26 wyjeżdzam za granice na 17 dni dam jej odpoczac bo i tak nikt nie bedzie jej ogadac ;] ale teraz musze przynajmiej zadbac zebym nie zarosla hehe ;))

Gość keratynaverynice
elo wszystkim ;) a ktora z was jako depilacji uzywa kremu? oczywiscie depilacja pochwy? ;]

Gość keratynaverynice
ejjjjjjjj depilacja miejsc intymnych !!:]

Gość odrost włosów
gąbka pomaga na odrost włosów ale nie tak szybko jak myślisz. trzeba cierpliwości. polecam także http://www.handsomemen.pl/Tag_porady,Odrost%20w%C5%82os%C3%B3w,0.html