Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akwamaryna maryna

jak delikatnie dac mu do zrozumienia ze seksu nie bedzie?PILNE

Polecane posty

Gość akwamaryna maryna

spotykam sie z chlopakiem od jakiegos czasu, ogolnie widze ze zalezy mu na tym zeby sie ze mna przespac, ja jednak nie czuje sie jeszcze na to gotowa i nie wiem jak mu dac do zrozumienia, ze lubie z nim spedzac czas a kazde sam na sam nie musi konczyc sie jakims tet-a tet, ze ja chce go lepiej poznac itd. nie chce wyjsc na jakas cnotke, albo podstarzala dziewice, bo jak na razie ciagle nie bo nie, nie bo mam okres itd juz sa marnymi 'wymowkami'. dodam ,ze nie jestem dziewica ale nie mam tez zwyczaju wskakiwac do lozka komus kogo intencji nie jestem do konca pewna.

Gość akwamaryna maryna
czy jesli mu powiem ze zanim go lepiej poznam uprawiamy tylko seks analny i oral ( ale bez polykania) to bedzie dobrze?

Gość akwamaryna maryna
spadaj podszyw

Gość Marek-wawa
Może po prostu poiedz mu, że "Chce Cię lepiej poznać" :)

Gość dai

co ci szkoda uzywaj dziury poki masz sparwną, od nadmiaru seksu nikt nie ucierpiał, nie zgrywaj cnoty tylko ciąg fleta i dawwaj nanala

Gość niezalogowany
14 minut temu, Gość dai napisał:

co ci szkoda uzywaj dziury poki masz sparwną, od nadmiaru seksu nikt nie ucierpiał, nie zgrywaj cnoty tylko ciąg fleta i dawwaj nanala

Odpisujesz na post sprzed 10 lat, dzbanie xD

Gość przegość

Normalnie. Powiedz: "Lubię z Tobą spędzać czas, ale seksu nie będzie. Możesz zaspokajać swoje potrzeby z innymi do czasu aż ja będę chciała".