Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastzjaaaa

kupowała któraś z Was perfumy na kokai.pl?

Polecane posty

Gość Anastzjaaaa

to jest sprawdzona stronka i nie sprzedają podróbek? może znacie inne dobre strony www z perfumami

Gość legalna
dobra stronka bez podróbek to perfumerie i tyle, jak ktoś ci proponuje 30zł za chanel to nie wierz w jego oryginalność :)

Jakoś podejrzanie tanio ... Kenzo summer kosztuje 159 zł , ja dałam prawie 300... co prawda w Sephorze, tam teżpłaci się za lokal , obsługę itd , ale różnica jest duża

Gość VIVIENNE866
Dlaczego uważacie że jak coś jest tańsze to gorsze? Ja kupuje dość często na www.kokai.pl i nigdy nie trafiły mi się podróbki, zawsze orginalne i dobrze zapakowane. A co do cen to wydaje mi się że na perfumach jest duża przebitka dlaczego w Angli czy w Stanach markowe perfumy są w przystępnych cenach a w Polsce w cenach kosmicznych? Zresztą podobnie jest z markowymi ciuchami.

Gość seina
kokai.pl jest w porządku, dbają o własną markę. nigdy się na nich nie zawiodłam. z tych mniej znanych mogę polecić stosunkowo młodą perfumerię internetową www.multiperfumeria.pl . dobrze zabezpieczają przesyłki. myślicie że kupon podarunkowy jest lepszym prezentem niż flakonik perfum (które mogą okazać się nietrafione)?