Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stilla

Co wręczyć chłopakowi na 1 rocznicę związku?

Polecane posty

Gość stilla

Chodzi o jakiś drobiazg, ale bardzo miły drobiazg :) Nie mam kompletnie pomysłu, proszę o pomoc

Gość znam cię////////
szpadel i do roboty

Gość stilla
ok, dzięki. może ktoś normalny się wypowie?

Gość stilla
dodam, że nie chcę robic jakichś pierdół typu albumik ze zdjęciami, serduszka itp. bo to dobre dla małych dziewczynek ;)

Gość znam cię////////
tu niema normalnych,może erotyczny?

Gość asiasiasia
prezent na rocznicę? pierwsze słysze, zazwyczaj sie poprostu jakos to obchodzi. skoro nie jestescie dziecmi to przygotuj jakis wieczorek miły, podjaraj go i ... :)

Gość stilla
ojej, no oczywiście, że dzień (i wieczór :P) mamy już zaplanowany. Ale zazwyczaj coś się wręcza, on podejrzewam, że da mi bukiet kwiatów, jakiegoś misia czy coś takiego. Ale ja mu przecież czegoś takiego nie kupię :P A chciałabym mu właśnie coś takiego dać, niedrogiego a miłego i od serca :)

Gość asiasiasia
jesli to ci nie pasuje to nie wiem, kup mu może jakąś ładną koszulke, najlepiej polówke bo jest zarazem sportowa i grzecznie tez wyglada, polecam bardzo ładne Nike i Reebok. z innego sklepu sie nie opyla.

Gość asiasiasia
misia Ci da? a po co Ci miś? żeby leżał ? co za beznadziejny koleś.... miś jest tak prosty że żal... nie stać go na nic lepszego? podsuń mu jakis pomysł ;D zeee uuu skarbie skonczyły sie moje ulubione perfumy

Gość stilla
Hm, dzięki za pomysł, ale w Nike'u zapłacę około 100 zł za koszulkę ;) Poza tym on raczej nie nosi takich sportowych. Zresztą to nie byłoby nic oryginalnego w naszym przypadku bo ostatnio miał urodziny i dostał ode mnie koszulę :(

Gość asiasiasia
hmmm a ile macie lat? jak bede wiedziec to łatwiej mi bedzie doradzic ;>

Gość stilla
Heh, dziwna jesteś, ja wolę dostać misia od serca niż perfumy za 200 zeta... Najbardziej lubię jak mi wręcza takie delikatne prezenty.

Gość grizylda
kup mu breloczek do kluczy i wstaw tam twoje zdjecie albo cos takiego

Gość stilla
hm, breloczek to byłby może całkiem niezły pomysł- chociaż niekoniecznie ze zdjęciem :P A wiesz może gdzie można znaleźć fajne?

Gość asiasiasia
jakby miał byc od serca to nie kupowałby zjebanego misia. pewnie macie po 17 lat. misie i ramki na zdjęcia o heh

Gość grizylda
to zalezy kiedy ta rocznica, jak np. za tydzien polecam allegro a jak nie dlugo to zalezy gdzie mieszkasz

Gość asiasiasia
no no niexle prezent za dyszke, to Cie chyba chłop wysmieje, więcej zapłaci za kwiaty

Gość grizylda
asiasia czy cos takiego cos ty sie tak uczepila tego misia to jest ich sprawa a moze dzieki takiemu misiowi sie poznali albo jakas inna historia sie z tym wiaze Boze ska w ludziach tyle jadu???

Gość stilla
No właśnie niestety wszelka wysyłka odpada, za mało czasu... asiasia- tobie już za pomoc dziękuję, bo wyraźnie masz jakiś problem- chyba nie masz faceta, który by Cię kochał. Tak jak pisałam główną atrakcją tego dnia będzie to, jak go spędzamy, więc mina by Ci zrzedła jakbyś wiedziała :P

Gość stilla
grizylda, fajnie, że chociaż Ty rozumiesz o co mi chodzi :) chcę, żeby to była jakaś miła pamiątka, ale z drugiej strony co to może być? bo przecież dorosłemu facetowi misia nie kupię :P a mieszkam w Warszawie

Gość asiasiasia
otóż moje drogie mam mężczyznę juz długo. kochamy się. i nie dajemy sobie tandetnych badziewnych prezentów.(co nie oznacza ze muszą byc drogie) na początku byłam miła, chciałam pomóc, doradzilam cos z klasą.ale skoro macie takie małomiasteczkowe myslenie... to lećcie po breloczki :) żegnaaam

Gość grizylda
to w warszawie napewno znajdziesz niejeden taki sklep z breloczkami, mozesz tez mu kupic cos w stylu sreprnego lancuszka z krzyzkiem ale nie wiem w jakiej kwocie chcialabys sie zmiescic

Gość grizylda
asia sama musisz o tym zapewniac ze masz mezczyzne, ze sie kochacie i takie tam czyli ja uwazam ze nie do konca jest wszystko ok., a po za tym skoro jestes taka madra to rzuc pare pomyslow, mimo ze ty nic bys nie kupila

Gość stilla
grizylda- dzięki za pomoc, pochodzę po jakichś sklepach z drobiazgami i mam nadzieję, że znajdą coś wyjątkowego :) asiasia chyba faktycznie czuje się nieszczęśliwa- ludzie szczęśliwi w miłości nie mają w sobie jadu :)