Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem czy da radę

wakacje rodzinne za mało kasy

Polecane posty

Wakacje potrzeba rzecz, nie zaprzeczy nikt. Ale kosztowne niestety. Rodzina czteroosobowa - rodzice i dwóch dziesięciolatków. Budżet 1600 zł i raczej nie da rady więcej (na wszystko - zakwaterowanie, jedzenie, transport). Wyjazd na chociaż 10 dni mile widziany. Proszę o propozycje i pomysły, czy to możliwe, dokąd jechać, jak się zorganizować, może jakieś konkretne miejsca.... pomożecie????

Gość za tyle to tylko camping nami
oty, moze mazury, bieszczady, gory stolowe?

Gość oj my tyle na 2 osoby na 5 dni

Gość hankaaaa
odradzam morze jest tam strasznie drogo i na pewno nie wystarczy 1600 zł

mieszkamy w Łodzi, więc ta opca odpada. I że morze odpada też wiem :)

Gość
pisalam ci juz na inym dziale o namiotach i biwaku:o

Gość hankaaaa
to ja proponuje zamiast na wakacje jechać na zakupy do manufaktury :) ____________ http://tnij.org/djwj

Gość
albo jedzcie do grotnik/na rosanow:D

Gość za tyle to tylko camping nami
jura krakowsko-czestochowska tez nie jest zla, mozecie sobei zroic podroz szlakiem orlich gniazd :)

Może Boszkowo czy jakoś tak :D jest tam ośrodek wczasowy z jeziorkiem i takie tam .

Gość kjhytyrefghj
pisała ze 10 lat przeciez:o

z tym biwakiem to jeszcze trzeba w namiot zainwestować i sprzęt w ogóle, poza tym kampingi wcale nie są dużo tańsze niż kwatery.

Gość
a kto napisal, ze musicie jechac na kemping? blagam cie, na dobry namiot wydasz 300zl. jedziesz na mazury, cumujesz przy lesie i jeziorze, nie na campingu tylko dzikim obozowisku, np Bogacko. bierzesz konserwy, 3 zgrzewki picia, lowicie ryby i jest git. jak sie chce, to mozna;)

Gość 400 na osobe
malutko:(.Chyba potrzebna bedzie pozyczka, chociaz z 1000. Jechac i wszystkiego sobie odmawiac...nie..

Gość
pamietam, ze rodzice jeden jedyny raz w zyciu zabrali mnie na taki biwak wlasnie na Bogacko (male jeziorko, wokol lasy). Pogoda byla w kratke - raz pelne slonce, innym razem deszcz i burza (letnia burza na mazurach - ahhhhhh:):)) I wiecie co?!?! jezdzilam potem nad morze, w gory, zagranice, do pensjonatow, hoteli, domow wczasowych. a ten oboz do dzisiaj uwazam za NAJLEPSZE WAKACJE MOJEGO ZYCIA!!!! spacery po lesie, karty, szachy, rowery, lowienie ryb, nauka plywania, ognisko... kurde, a te wakacje byly sytuacja awaryjna, bo rodzice nie mieli kasy na wyjazd nad morze;)

Gość Po co dublujesz tematy
Odpisywałam już na poprzednim, ale niech będzie- napiszę jeszcze raz. Osoby, które nie przepadają za gwarem mogą wybrać się na Kaszuby. Ja spędziłam tam tydzień 2 lata temu. Za wakacje 3-osobowej rodziny z 3 posiłkami dziennie zapłaciłam 660zł. Miejsce przepiękne, towarzystwo świetne. Ja anwet poznałam ponoć jakiegoś aktora z MjM- ponoć, bo nie oglądam :P Nigdy tak pyschicznie nie wypoczęłam na wakacjach http://www.gacowka.pl/

Gość kdmmn
sama nie wiem czy da radę 1600 zł na 4 osoby :-) i chcesz na 10 dniz wszystkim.Obudz sie kobieto

Szczerze to teraz podałam tylko link, a nie sprawdzałam cen :) Podałam, ile płaciłam 2 lata temu i założyłam z góry, że teraz jest podobnie, a nie pamiętam ile płaciłam za dobę, tylko koszt całościowy. Przecież nikt nie mówi, że musi skorzystać z propozycji :)

Gość matuska polkaaaaa
ja bylam nad morzem tydzien temu u znajomego w domku czyli noclegi odpadly.bylam ja maz i dwie corki i poszlo nam lekko 2000.bylam tam tydzien.....przykra rzeczywostosc nad morzem jest drogo-w tym roku jedziemyu jeszcze raz gdzies za ok miesiac ale wtedy pewnie wydamy jeszcze wiecej.. :(

Hehe, w zasadzie też mnie to interesuje, bo muszę z dziecięciem na trochę nad morze wybyć ze względów zdrowotnych i nocleg za 30 zł 20 m od plaży bardzo by mnie urządzał :)

Niestety mieszkam nad morzem i zawsze bylo drogo ale w tym roku ceny naprawde powalaja:O mysle,ze jest to spowodowane tym,ze ze wzgledu na wysoki kurs euro ludzie i tak wybiora polskie morze

Gość wawelny
Boszkowo brudne polecam Cichowo

40zl od osoby-wspolna lazienka,gdzies na obrzezach i jak bedziesz na dluzej,bez gotowania a pokoj moze byc zaadaptowany z garazu:P wtedy dolicz bilety a w nocy taksowki:)

Gość hhghghgghghgh
na allegro widzialam ogloszenie ze za 7 dni 133 zl od osoby za sam nocleg