Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Citrontii

Ile może trwać tzw. focha?

Polecane posty

Gość Citrontii

Witajcie miłe Panie, dziewczęta i pozostałe stworzenia z dziurką. Piszecie tu o różnych rzeczach, których to nie jesteście winne tylko jest winny ON. OK zdarza się. Co w takim przypadku i ile może trwać ta "focha"?

nie wiem bo ja miewam fochy płci męskiej u mnie jest ten foch a nie ta focha ;)

Gość anna516
To zależy tylko i wyłącznie od charakterku osoby która go "strzela".

Gość Citrontii
Jak go zwał tak go zwał a efekt taki sam.

Gość a moze naostrzymy noze
u mnie trwa to nawet kilka godzin...ale srednio od 30 minut-2 godzin dopoki mnie nie przeprosi moj J..

Gość Annaaaa
A ja własnie strzeliłam takowego focha...a potrwa tyle ile bedzie potrzeba...jak pierdoły jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość podążając na niedoścignionym
tak długo jak obie strony wytrzymają. jeżeli jedna ciągle przeprasza a druga w końcu sobie odpuści to raczej niedługo. no i zależy o co foch, jak o drobiazg to krócej chyba. ale chyba dłuższe fochy są skuteczniejsze, przepraszać do skutku albo darować sobie, to wtedy może samo jakoś cudownie przejdzie :)

Gość Citrontii
2 dni i nie przeszło samo. Ciekawe, że są różne rodzaje foch? Jak je rozróżniać?

Gość Citrontii
Annaaaa, z ciekawości: za co był tem strzał?

Gość ssebbaaa
Foch trwa tyle dopóki baba zda sobie sprawę ze swojego kretyńskiego zachowania i zaprzestanie fochania. 99% fochów to są jakieś urojone rzeczy, które mogą się urodzić wyłącznie w kobiecej głowie, a winy faceta w tym żadnej.

Gość podążając na niedoścignionym
no mi się wydaje, że są fochy takie w żartach np.gdy facet obejrzy się za dziewczyną inną :> albo to specjalnie by wywołać oburzenie, potem można się boczyć, aż ukochany nie powie "ojej żartowałem, tylko chciałem wywołać zazdrość" a inne fochy jak np. chcemy coś osiągnąć. facet mówi , że i tak coś tam zrobi chociaż prosimy aby nie robił tego, a później się do niego nie odzywamy no i albo nie zrobi, albo następnym razem zastanowi się dwa razy. ogółem ma to służyć przywołaniu faceta do porządku, żeby się starał, a nie myślał, że kobieta obok jest już jego bez względu na wszystko :)

Gość Citrontii
Właśnie nie mogę się dowiedzieć, czy coś zrąbałem.

Gość Annaaaa
strzał..za brak zdecydowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!za to, że do zycia podchodzicie...ma.lo powaznie, że jesteście duzymi dziećmi...ręce mi już poprostu opadły!!!!!i dzisiaj strzeliłam focha po raz ostatni.... Dorośnijcie....

kobiet nie zrozumiesz a kobiety, która właśnie ma focha- tym bardziej na wszelki wypadek rzuć się na kolana i przeproś za to że żyjesz:P i tak cie to nie ominie więc nie zwlekaj:P

Gość truskawkowy
Na fochy kobiece rada jest jedna - przeczekać. Najgorsze co można zrobić w takiej sytuacji to po pierwsze - dopytywać się o co jej chodzi (bo ona często sama nie wie) i po drugie - przepraszać jej za coś czegoś nie zrobiłeś. Ja mojej kobiecie mówię zawsze tak - to ja sobie idę, a jak Ci przejdzie to się odezwij. Zawsze się potem odzywa skruszona i obiecuje że więcej fochów nie będzie. Oczywiście do czasu :)

Gość Citrontii
Ike, czy ty nie jesteś tą mą czasem?

Gość na kobiece fochy rada jest
taka że rzuca się zdziecinniałą księżniczkę rzuca w pizdu i szuka normlanej dorosłej kobiety, która o problemach (prawdziwych, kurwa!!!!) rozmawia i je rozwiązuje a nie "focha się" jak 5-latka której ktoś kredki zajebał w przedszkolu i jeszcze dodatkowo sfajdała sie w gacie

Gość truskawkowy
Nie zgodzę się z tym, bo fochają każde kobiety i to nie ma nic wspólnego z tym czy są dziecinne, czy nie.

Gość Citrontii
Koteczku, żeby przepraszać trzeba mieć za co lub przynajmniej wiedzieć za co.

autorze nigdy nie czytałam bardziej błędnej teorii

Gość Citrontii
Ike , to nie jest niestety teoria tylko dzień codzienny, Sorry.

Koteczku, żeby przepraszać trzeba mieć za co lub przynajmniej wiedzieć za co. pisałam o tym:P

Gość Citrontii
Tak, rozmawiałeś kiedyś z niemową?

Moja była powiedziała kiedyś, że jakby mężczyźni robili to co chcą ich kobiety to by nie było fochów, a poza tym trzeba być idiota by oskarżać o coś takiego :-o Oj wiele się zmieniło. teraz nie toleruje fochów i nie będę. Jak puści focha, odwróce się na pięcie i papa. Niech ona się pierwsza odezwie do mnie jak jej rozum wróci :-p

Gość Rimini
No tak najlepiej to bić sie w pirsi ale cudze..u kogoś to drzazgę sie dostrzeże a we własnym oku potężnej beliki się nie widzi!!