Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqwrt

jak ubierac noworodka ?????

Polecane posty

Gość aqwrt

matko juz w tym wszystkim się gubię, wczoraj przeczytalam ze gdy goi się pępuszek to zabronione są ubranka typu body, no to wkoncu jak ????

Gość jestem w 32 tc
Naprawde zabronine jest? O kurcze, nie wiedzialam...No to jak ubrac takiego maluszka?

ja ubierałam w body , pajace itp. natomiast dopuki pępek sie nie wygoił to darowalam sobie spodenki i wszystko co jest zakładane na pas żeby nie uszkodzić ......

Gość Agnieszka w 38 tc + 4 dni
a ja się zastanawiam w co ubiore moje maleńtwo jak urodze i bede wychodzic ze szpitala. Mam przygotowny komplecik: kaftanik, spioszki, czapeczka ale czy nie za cienko?

Gość jhyu
no tak,jak przeczytałaś to już jest oststeczna wyrocznia.Co planujesz robic z tym body?pocierać czy co?to może wytnij dziurę na pępek:D

Gość jestem w 32 tc
Ja tak samo nie wiem w co ubrac synka na wyjscie ze szpitala...Myslalam: body, kaftanik, spioszki i czapeczke. Do tego do nosidelka na "w razie czego" kocyk...ale nie mam pojecia...

zalerzy jaka bedzie pogoda jak cieplutko to napewno nie będzie za cieńko ..... a jak chłodniej to jeszcze coś na to bym ubrała my wychodziłyśmy 26 maja ale było tak zimno i padał deszcz i wiatr był że mała miała ubrane body cieplejszego pajacyka i na to cieniutką kurteczke, a nóżki przykryte kocykiem .... wiec wszystko zalerzy od pogody nie wiesz jak bedzie wiec przygotuj sie....

Hej, ja rodzę w połowie lipca-torbę już oczywiście spakowałam dla Juniora. Na wyjście ze szpitala mamy: kaftanik na krótki rękaw+śpiochy+kaftanik+pajac, i teraz zależy od pogody cieńszy bądź grubiutki cieplutki. Wydaje mi się że same body i skarpetki to troszkę mało mimo że dzidzia będzie przykryta kocykiem....

Gość czy
a ja rodze w polowie lipca. Jak bedzie chlodniej to przykryje dzidziusia kocykiem i po klopocie. Bo naszykowalam zestaw tak jak wszystkie mamy. Body z krotkimi rekawkami, kaftanik, spioszki i czapeczka. Dodam jeszcze ze to moje drugie dziecko wiec nauczona doswiadczeniem wiem ze body nie zrobi mu zadnej krzywdy. Zreszta w szpitalu zakladaja body zaraz po porodzie. przynajmniej u nas.