Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem co myslec

bardzo proszę o pomoc

Polecane posty

Witajcie, mam nadzieje, ze ktoras z Was bedzie w stani mi pomoc. Otoz od 2 lat staramy sie z mezem o dziecko. Ja przez jakis czas bralam CLO, pozniej dostawalam pregnyl. W tym miesiacu zakonczylam leczenie. Postanowilismy z mezem pojechac do kliniki zajmujacej sie nieplodnoscia. I chcielismy sobie na wakacje zrobic przerwe w staraniach zeby odpoczac. Wczoraj mialam 21 dc (cykle mialam zawsze przed leczeniem 29 w trakcie leczenia 31 dni) i zauwazylam ze juz brudze. Tak jak na okres, ale to duzo za wczesnie. Zastanawiam sie od czego to moze byc. Tlumacze sobie, ze to pewnie dlatego, ze organizm nie dostal takiej dawki pregnylu jak zawsze i teraz zglupial. Taki skutek uboczny. Nie chce dzwonic do lekarza, bo pomysli, ze jakas ze mnie glupia panikara (choc wiele by sie nie pomylil). Czy ktoras z Was miala podobne objawy jak odstawila pregnyl ? dziekuje z gory za pomoc

Gość ciążowy obrzartuch
ja po odstawieniu tabletek w pierwszym miesiącu miesiączki dostałam w 18 dniu cyklu później dopiero w miarę mi się ustabilizował bo miałam go w 23-25dniu

ciążowy obrzartuch - ale jakie tabletki odstawilas ? Bo ja nie bralam anty. Tylko takie na owulacje. Ja juz kiedys tez mialam przerwe, ale nie zdarzylo mi sie brudzic w 21 dc, tylko gora na 3 dni przed @.