Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodynka slubna

pogoda w licu-przerazona

Polecane posty

Gość pogodynka slubna

Ceremonia zaslubin 25 lipca a pogoda na obecna chwile fatalna.Boicie sie, ze bedzie lało( pytanie do lipcowych pannien młodych) ?Jak wasze nastawienie na pogode , przejmujecie sie nia w ogole?W ta sobote 13 czerwca pogoda byla wrecz okropna.Slub brala moja przyjaciolka i wspolczuje ...lało a temperatura prawie zimowa.

Gość sdf
ja mam slub za 2tyg,pocieszam sie ze sie ociepla juz.cieplejsze sa wieczory,wiecej slonca za dnia.mysle ze bedzie cieplo,a w lipcu to w ogole! :) ale moga byc burze..

Gość pogodynka slubna
Bardzo byl chciala zeby nie padalo. Jak narazie to prawie kazdy weekend jest deszczowy i chlodny ale trzeba byc dobrej mysli.Tobie zycze pieknej pogody bo slub juz tuz tuz

Gość hkojjughjs
No niestety, ostatnio pogoda szaleje i nigdy nie ma gwarancji ze bedzie ladnie...

Jak obserwowałam sobotnią pogodę w ten weekend to też się przeraziłam…paskudna pogoda na ślub!!! Trzymam kciuki, żeby w moją sobotę pogoda była przyjazna dla panien młodych ;)

Gość kalineckza
JA TEŻ MAM 11 LIPCA I TEZ SIE STRESUJE

Ja wam powiem...ja miałam ślub 16 maja tego roku. w ciągu dnia było pochmurno, ale nie padało, ale jak przyszła już godzina chyba ok. 15 bardzo się rozpadało. Ale co można zrobić w takiej chwili? Nic. Jak przyszło co do czego, to ulewa mi wcale nie przeszkadza ła, bo nie było to dla mnie ważne. W ogóle nie zwracałam uwagę na istne urwanie chmury. Sukienka cała brudna była już po wyjściu z domu do samochodu, jeszcze zanim dojechaliśmy do kościoła, ale to naprawdę nie ma znaczenia. Uwierzcie mi dziewczyny:)

wlasnie dziewczyny po co sie tym przejmowac, przeciez teraz aura pogodowa zmienia sie jak w kalejdoskowie.Jednego dnia temp 30 st a drugiego juz chlodno ze trzeba swetrze chodzic. Nie ma co zaprzatac sobie glowy. Jasne ze chcialoby sie aby bylo idealnie ale tak nie jest. Ja mam slub 4 lipca i mam tylko cicha nadzieje ze nie bedzie tak jak rok temu u siostry 35 st. bo wtedy to masakra a lokal jeszcze nie ma klimy wiec mozecie sobie wyobrazic jaki ukrop. wiec dziewczyny glowa do gory i nie zamartwiac sie takimi rzeczami, myslmy o czyms przyjemniejszym:D

Gość optymistyczna_ja
Ja też jestem zdania że co ma być to będzie i nie ma sie co martwić na zapas.. ja też mam ślub 25 lipca, tyle że w górach - więc pogoda tym bardziej nieprzewidywalna, poza tym do kapliczki trzeba iść dwie godziny, albo przespać sie w schronisku (chodzi o Dolinę Chochołowską - kto był to wie o jakiej kapliczce piszę).. no i to wszystko wcześniej przyprawiało mnie o przerażenie, ale im bliżej ślubu tym mniej sie wszystkim przejmuje.. kiecka nie jeszcze nie kupiona, obrączek też jeszcze nie ma.. wszelkie formalności wciąż w toku.. generalnie wszystko bedzie na ostatnią chwile, więc jakbym jeszcze miała się przejmować pogodą to bym chyba zwariowała;) Ale będzie dobrze i tego sie trzeba trzymać:))

Ja też 25 lipca - i tez się martwię - deszczem najbardziej - bo jak bedzie chłodno to trudno (z dwojga złego zreszta lepiej w tą stronę :) ) - z emocjii i tak pewnie będzie mi gorąco. Oby nie padało... jak znam moje szczęście to się ochlapie!