Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz kurwa tego dosc

sponsoring

Polecane posty

Gość mam juz kurwa tego dosc

nie moge znalezc pracy, wszystko jest pojebane :( dostalam propozycje sponsoringu i mysle nad tym jestem zalamana ogolnie... nie chce mi sie zyc

Gość Zielonooka blondynka
A czego się spodziewasz? Mamy Ci przyklasnąć? Sponsoring to gorsze niż szambo... Jeżeli masz odrobinę szacunku do siebie, to przestań myśleć o głupotach i szukaj normalnej pracy. Ale jeżeli odpowiada Ci robić za sprzedajną dziwkę, nazywajmy rzeczy po imieniu, to życze powodzenia.

To Ty chcesz się walić.. Nie unoś się tak, nikt z nas źle Ci nie życzy. Wiem, że szukanie pracy jest dobijające, też to przerabiałam. Zetknęlam się ze sponsoringiem i powiedziałam sobie nigdy więcej. Wolę jeść chleb z masłem, ale mam czyste sumienie.

Gość karoolek......
to przyjmij oferte , cale zycie to zaleznosc , zona tez ci dupy nie da jak nie bedzie cos po jej mysli , wiec skoro to tak dziala to sponsoring tez moze , wielkie mi teksty o godnosci i szanowaniu sie , tak jak by kazda zona sie szanowala , niby w czym , w tym ze maz chodzi spac z twardym bo ją głowa boli , albo sie napracowała ? niech by tylko kolezanka sie spikał , zaraz wszystko by jej pzreszło !! oczywiscie nie wszystkie .....

karolek naćpałeś się czegoś? Bo gadasz jak potłuczony... :o

Miałam, ale nie długo... Zastanów dlaczego facet szuka seksu za pieniądze? Bo wtedy będziesz robiła to, co on Ci każe... i nie zawsze będą to przyjemne rzeczy... Normalny facet, bogaty znajdzie sobie dziewczynę, która będzie chodziła z nim do łóżka bez sponsoringu. Więc facet musi mieć jakiś defekt...