Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniellla21.

TIPSY ! ! ! ! ! ! !

Polecane posty

Gość Aniellla21.

Muszę sobie zrobić paznokcie żelowe, mam do tego wszystkie sprzety tzn żele lampę itp więc robie sama. Wiem wiem już nie są takie modne jak wczesniej,moda na długaśne pazury mineła,ale czy ktos jeszcze nosi? Powracając do tematu muszę zrobić bo w sobotę idę na wesele a moje paznokcie są bardzo króciutkie i nie prezentują sie ładnie. mam zamiar zrobic takie zeby wystawały z 4 czy 5 mm , nie dłuższe i nie za grube. końcówki na biało czyli francuski. myslicie ze bedzie ok, chce zeby wygladały naturalnie

Gość -pytajaca
tylko jak sciagniesz tipsy to paznokcie bedziesz mieć masakra

Gość Aniellla21.
tak ja wiem jak to jest, poniewaz juz robiłam sporo wczesniej. ale jakos patrze ze moda na to minęła.ja tez nie miałam potrzeby wiec i sobie nie robiłam. chciałabym teraz zrobiś ale nie wiem czy nie bede wyglądac jakoś głupio z tymi tipsami. co do techniki to umiem ładnie robic ale bądz co bądz jednak widać ze to nie naturalne

Gość upupu......

Gość ddddooooddddaaaa
jesli są grube długie kolorowe i brokatowe to raczej nieśa modne, ale takie jak napisałam krótsze z francuskim czemu nie

Gość tipsy są bleeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość tjaaaaa....
choćby nie wiem jak dobrze był zrobione, zawsze będzie widać, ze to tipsy nie są już modne, nie wiem czy kiedykolwiek był jeśli masz krótkie paznokcie, to zostaw je, nie niszcz ich bardziej pomaluj za to jakimś mocnym kolorem, odpowiedni byłby granat, albo fiolet - bardzo modne, i najlepiej prezentują się właśnie na krótkich paznokciach ewentualnie czerwony, jakiś ładny malinowy odcień tego koloru będzie wyglądał ładnie, a nie ośmieszysz się z tipsami

Gość Aniellla21/
własnie chodzi o to ze takie ciemne kolory nie beda wygladały łądnie na moich krótkich paznokciach. teraz maluje jedynie bezbarwnym.