Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajmonder

Nie mam fiuta bo mi się nie chce, co wy na to?

Polecane posty

Gość rajmonder

Gość pierdu pierdu pierdu
co ty wiesz o niechęci

Gość rajmonder
na dodatek - dzisiaj sprytnie obrobiłem bankomat: włożyłem kartę, wpisałem pin i kwotę 500 zł, potem nie odebrałem karty ani pieniędzy

Gość rajmonder
I co ja mam zrobić ?

Gość rajmonder
Aha, chciałem jeszcze wylizać stopy mojej koleżance,ale okazało się,że jej amputowali. :(

Gość rajmonder
Wsadziłem sobie kukurydzę i kartę kredytową naraz w dupę.

Gość rajmonder
Nie mogę opisywać,bo mi się tusz w maszynie do pisania skończy.

Stulejarzu, stulejarzu, nie idź tą drogą! Jeżeli z niej nie zawrócisz spotka cię kara, a bedzie ona straszliwa

Gość rajmonder
Kim żeś jest kamracie z halabardą i muszkietem ?

Jam jest Fekal - pan wydalania. Udaj się teraz do poświęconej mi kaplicy i złóż ofiarę z trzech ciemnych stolców błagając o przebaczenie

Gość rajmonder
A któraż to kaplica jest Twoim domem?

a zadawszy to pytanie, stulej natychmiast się zesrał. Matka jego widząc zabrudzone szaty wychłostała go kablem od prodiża. I umarł niewierny stulej, gdyż ganrena wdała się do jego ran

Gość rajmonder
GAME OVER!!!!!

ostatnia przypowieść, powiadam Wam. która odmieni oblicze forume. Tego forume: I szóstego dnia Wielki Fekal stworzył stulejarza i widział, że był dobry. By jednak stulejarz nie czuł się samotny, Fekal z jego żebra stworzył wała z kołdry. I rzekł Wielki Fekal do stulejarza: "Tobie daję we władanie to forume. Będziesz na nim tworzył nowe tematy i nowe trende i pod bliźniego swego podszywać się będziesz. Lecz pamiętaj o jednej rzeczy. Nie możesz bowiem zgłaszać żadnego tematu do usunięcia." I zostawił Wielki Fekal stulejarza samego z wałem z kołdry. Tworzył on nowe tematy na forume i podszywał się pod bliźniego swego, jak Wielki Fekal przykazał. Jednak pewnego dnia coś go podkusiło i sprzeciwił się woli Fekala zgłaszając temat do usunięcia. Wtedy to forume zadrżało i ukazał się modełe, który począł kasować tematy nie zważając na wartościowe trende i podszywy. I powrócił Wielki Fekal do stulejarza ze złością mówiąc: "Nie posłuchałeś mnie stulejarzu i zgłosiłeś temat do usunięcia, chociaż tego ci zabroniłem. Sam sobie odebrałeś władzę nad forume, którą ci dałem, wywołując plugawego modełe. Będzie on kasował najwartościowsze tematy zostawiając tylko popłuczyny, by uczynić forume to takim samym forum jak wszystkie inne. Musisz ponieść karę za swój czyn. Wypędzam cię więc z forume, a stulejka twoja żadnym zabiegiem nie będzie mogła być uleczona. Ponadto przegrasz życie współżyjąc z wałem z kołdry do końca swych dni". Tak też Wielki Fekal uczynił i stulejarz musiał odejść, a forume gdzie modełe grasował zalane zostało rzadką sraką...