Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curious_one

masz duzego czlonka? uwazaj, bedziesz dyskryminowany!

Polecane posty

Gość curious_one

gdziekolwiek pojawi sie temat dlugosci czlonkow, zawsze scenariusz jest taki sam: rozmiar nie ma znaczenia, ALE jak masz duzego to masz problem bo kobiete moze bolec. slowa te powtarzaja jak paciorek wszyscy seksuologowie. skoro seks z ponad naturalnych rozmiarow penisem jest nieprzyjemny albo wrecz grozny to czemu nikt nie pociesza facetow obdarzonych zbyt chojnie? najwyrazniej wszyscy seksuolodzy maja skapo w spodniach. a jak pokazesz gdzies zdjecie tez zaraz jest wielkie halo, ze wklejasz nie swoje fotki.

Gość curious_one
jestem załamany ide sie powiesic za jaja

Gość curious_one
powiedzmy ze penis 20cm wystepuje u 1 na 100 czy 200 facetow... doryslych mezczyzn jest w Polsce dajmy na to 15mln. Z tego wynika, że tak obdazonych samcow jest mniej lub wiecej 100 tys. Dlaczego wiekszosc zaklada, ze jak ktos z tych 100 tys facetow zrobi sobie fote i wrzuci ja na serwer, to od razu jest podszywaczem? nie chce tutaj poruszac aspektu samego pokazywania fot, bo to kolejny temat rzeka.

Penisa dłuższego niż 18 cm ma tylko 1% mężczyzn. Jeżeli założyć że jest u nas w kraju 15 milionów dorosłych mężczyzn, to mężczyzn mających więcej niż 18 cm jest w Polsce około 150 tysięcy.

Gość co się tak fascynujesz
tym swoim fiutem,bo go zagłaskasz na śmierć ,zrób mu zdjęcie i w ramki na ściane albo wydziaraj go sobie na czole żeby wszyscy widzieli,popaprancu zamiast mierzyć może coś nim podziałaj a nie tylko duży a może mały a ładny czy brzydki co za debile

Gość kolejny topic dla
smrkaczy co nigdy dupy na oczy nie widzieli

Gość kolejny topic dla
albo dla pedziów

Gość po co się
wypowiadasz katarzyna cośtam jak ty lesba jesteś co ći do tego?

Gość lesba ale
zna się na wszystkim

Gość Geronimo 57
Jezdem posiadaczem 30 cm pena,jak mi stanie mózg wysiada,za mało krwi,nie dziwię sie laskom z dużom dziurom,bo im leż móżg siada,zamiast gimnatyki i ćwićzenia mięśni kegla tylko się by waliły,oż kużwa opadł mi i tyle zdołałem napisać,przepraszam zn€f mi staje