Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja tutaj robie

zycie bez celu

Polecane posty

Gość co ja tutaj robie

juz nie wiem co mam ze soba robic mam 25 lat, kochajacego faceta , mamy wlasny dom , oboje mamy dobra prace ale co z tego?? Nudzi mnie moje zycie. Kazdy dzien wyglata tak samo, praca-dom-obowiazki domowe-komputer-spacie-praca-dom.... w wole dni wypad na zakupy. Nie mam jakiegos szczegolnego celu w zyciu nie wiem co bym chciala robic w przyszlosci. Co prowadzi do tego ze trace sens zycia :( Od pewnego czasu stalam sie arogancka dla ludzi wszyscy i wszystko do okola mnie wkurza, powoli sama ze saba nie daje rady i wtedy klade sie spac :( nie raz ide do lozka o 19 i zostaje tam do rana. Czy ktos mam podobnie i wie jak sobie z tym poradzic????

Gość
zrob sobie przerwe. wyjedz gdzies sama na tydzien. zastanow sie czego chcesz i za czym tesknisz;) tez tak mialam, pomoglo:)

Gość hdhdhdf
zrob se dzieci

Gość a kiedy seks
?

Gość yuiop
ale żel ludzie za dobrze mają i im sie w dupach przewraca jest tak bo ciaglętylko myslisz o sobie,zeby tobie bylo dobrze a skoro jest dobrze to ci sie nudzi masz meza to go uszczesliwiaj, zycie polega na ty mzeby dac cos z siebie innym ludziom, to ci da szczescie i poczucie sensu...

Gość co ja tutaj robie
myslelismy juz o dziecku ale boje sie ze dziecko jeszcze bardziej mnie 'zablokuje' czyli zostane w domu jako kura domowa :( a za 3-4 lata jak dziecko pojdzie to przedszkola problem wroci tylko juz bedzie za pozno na jakies zmiany dla mnie

Gość zabij swojego faceta
twoje nudne życie nabierze wtedy rozpędu :)

Gość co ja tutaj robie
hehe :) bylo by fajnie

Gość co ja tutaj robie
ale zeby byl jakis rozped :P ale z facetem u boku!!!!!!

Gość yuiop
ten tekst o blokowaniu przez dziecko jest jeszcze bardziej żałosny! nie trzeba chyab komentarza