Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosza18

sex a spowiedź

Polecane posty

mam taki problem.. rozpoczełam współzycie z chłopakiem który jest miłością mojego życia. Jestem także katoliczką, mocno wierząca nie ukrywam że często modliłam się aby spotkać \"tego jedynego\" . Moje prośby zostały wysłuchane, kochamy się. Od paru dni także chodzimy do łóżka. Wiem, że kiedyś sie pobierzemy ale jednak popełniliśmy grzech. Jak więc mam się wyspowiadać z tego przed Bogiem i księdzem.. co powiedzieć w konfesjoanle??

Gość belzebub rogaty
grzesznico będziesz się smarzyć w piekle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ojojoj_oj
to się nazywa sex przedmałżeński i powinnaś zaprzestać grzeszyć

sam sex nie jest problemem,dostaniesz rozgrzeszenie...ale jesli mieszkasz z chlopakiem i uprawiasz sex,to najproawdopobniej ksiadz wywali cie z konfesjonalu-tak zrobil z moja kumpela:P

Gość alicja..
ja przylaczam sie do pytania jak to ujac przed ksiedzem "uprawiam sex"?

najlepiej powiedze ze popełniłaś grzech cudzołóstwa:P ciekawi mnie ile katoliczek przystepuje do spowiedzi i nie mówi ze stosuje antykoncepcje:classic_cool:

Gość ja chciałam
nie dostaniesz rozgrzeszenia, bo pewnie nie załujesz i nie masz postanowienia poprawy. Jak taka z ciebie katoliczka, to powinnaś wiedzieć, ze to są warunki dobrej spowiedzi i otrzymania rozgrzeszenia, a ty pewnie nie zamierzasz zaprzestać grzeszyć.

Gość kk..
a co jesli nie nie potrafilam powiedziec, ze sypiam ze swoim chlopakiem? nie przeszlo mi to przez gardlo wogole u mnie w domu cielesnosc to temat tabu nawet moja mama kiedy oglada film gdzie ktos kogos tylko pocalowal odrazu przelacza na inny kanal.

Gość ja chciałam
A jak się wyspowiadać przed Bogiem i księdzem? Hmmm, nie bądź głupia, Bóg już dawno wie, a ksiądz nie ma 5 lat, domyśli się jak mu powiesz po prosu, że sypiasz z chłopakiem bez ślubu, albo ujmij to wprost: współżyję, grzeszę cieleśnie z chłopakiem czy jak tam jeszcze wymieniali moi poprzednicy

Gość ja chciałam
kk..., spowiadać będziesz iś mamie, czy księdzu. No to nie idź wcale do spowedzi, to i tak bez sensu, bo dalej będziesz to robić

Gość kk..
ale ja chce chodzic do spowiedzi druga rzecz nie jestem juz nastolatka a co mam poradzic, ze jeszcze nie jestem po slubie

kk weź slub skoro masz z tym dylemat :D Czy to nie proste rozwiązanie?:P

Gość kk..
v34 prosto sie mowi wez slub ale kurde to facet ma sie oswiadczyc a ja nie chce na nic naciskac cierpliwie czekam bo nic innego mi nie zostaje

Gość jojo1
są księża i księża. Ksiądz też człowiek. Jak chłopak jest wolny i ty też , to przecież nie jest grzech. Ja mam drugiego męza. Z pierwszym miałam ślub kościelny. Mój obecny mąż przed naszym ślubem poszedł do spowiedzi i chciał ostastni raz przyjąć komunię świetą,ksiądz słyszac,że chce pojąć za żonę rozwódkę z gromami wyrzucił go z konfesjonału. Mąż poszedł więc do innego kościoła, tym razem trafił na mądrego księdza. Po długiej rozmowie dostał zezwolenie na ostatnie przyjecie komunii świetej, powiedział, że on błogosławi nasz związek. Powiedział,że bedzie się bardzo cieszył jak nadal zobaczy nas na mszy niedzielnej w kościele. Tak, też uczyniliśmy. Nasze dzieci są ochrzczone, przystąpiły do pierwszej komunii świętej

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Znudziła Ci się żona , szukasz kochanki na telefon , bingo super trafiłeś. Jestem Natalia, moja fotka jest na http://flamingo.co.pl/ . Zapraszam Cię do mojej p**deczki która ma zawsze i wszędzie ochotę na ostre ******nko . Jestem non stop wilgotna i chętna wystarczy że do mnie zadzwonisz

Gość gość
Ja tam kocham wirtualny seks, numer jeden w polsce to http://sextelefon.top/ Piękne kobiety, gotowe na wszystko i u niektórych lasek masz możliwość realnego spotkania, więc wiesz z kim rozmawiasz przez ten seks telefon