Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnula0

Czy to może być ciąża??!!

Polecane posty

Kochalam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia (wcześniej też ale nic się nie stało) nie robiłam jeszcze testu, okres spóżnia mi się już ok.10 dni a w dodatku dziwnie czasem boli mnie brzuch... czy to może być ciążą...?

Gość kup sobie test
tu odpowiedzi nie znajdziesz chyba sie nie spodziewalas sie ci zrobimy usg ha hahahahah

Gość lola52
najprawdopodobniej jestes w ciaży .........ale dla pewnosci zrub tesr:)

jak dlugie masz cykle i w którym dniu się kochałaś ?

Gość rob tak dalej a w koncu
sie doigrasz .......... cytuje ciebie : "Kochalam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia (wcześniej też ale nic się nie stało)" jak liczysz ze za kazdym razem sie uda to sie w koncu przeliczysz ! niby taka dorosla jestes a testu to juz nie potrafisz kupic , co ?

dziewczyno kochalas sie w dniach plodnych - koniecznie zrob test jesli chcesz wiedziec a to, ze unikneliscie kiedys wpadki to nie znaczy, ze szczescie Was kiedys nie opusci - trzeba myslec

Gość dziewczyno .............
kup ten test zamiast zadreczc nas pytaniem. skad my mamy to wiedziec , siedzimy ci w brzuchu czy co ? ile ty masz lat ze zadajesz takie pytania ? jesli nie chcesz miec dziecka to sie zabezpieczaj - nie uczyli ci tego w szkole ?

uczyli, jestem odpowiedzialna i nawet jesli mialabym dziecko to ok kochamy sie przeciez z moim chłopakiem i nie jestem jakąś malolatą!

Gość to w czym problem
kup w koncu ten test i bedziesz wiedziala.............

Gość a jestes pewna
tego jak zareaguje twoj chlopak na wiesc o dziecku? to ze sie kochacie teraz nie oznacza ze jest przygotowany na taka zmiane....