Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam II trymestr

Co oznaczaja czarne sutki w ciązy?

Polecane posty

Jak u murzynki mam ale tylko sutki bo brodawki sa takie same

Gość izabelka1983
to naturalne.... ciemnieją , czasem całe.... potem robią się wielkie obręcze-brodawki jak ja na to mówię. wszystko ok

Zmiana koloru wiąże się ze zmainami hormonalnymi zachodzącymi w czasie ciąży .Nie martw się .Taka uroda :)

Ale to brzydko wygląda jakbym jakaś niedomyta była na sutkach,a moja kolezanka jest w 7 miesiącu jest i kolor sutkow jej sie nie zmienił:-(

Taka Twoja uroda :) nie martw się .Wszystko wróci do normy :)

mi też się nie zmienił ale niektórym kobietom ciemnieją i już. nie ma co rozpaczać. i tak nic tym nie wskórasz. poza tym co z tego że wygladaja jak niedomyte:P przecież tylko partner je oglada wiec chyba nie jest na tyle niemądry żeby myslec ze sobie nie domyłas;) tylko mu po prostu wytłumaczysz że to od hormonów:)

Gość kachaaaa
a czy ciemnienie sutków zawsze oznacza ciążę??

Gość plakac sie chce
tak kurwa za każdym jednym razem;/ kobiety w dzisiejszych czasach juz nawet nie kupują testów ciązowych tylko patrzą na sutki. jak maja ciemniejsze to wiadomo że na 1000% ciąża;///// a jak idziesz do gina i mówisz że chyba jesteś w ciąży to on ci odpowiada " to zdejmuj stanik, zobaczymy sutki bo jak masz ciemniejsze to na bank jesteś';//////////// ludzieeeeeeeeeeeeeee czy po ziemi muszą chodzic takie idiotki;(

Gość kachaaaa
sama jestes I.D.I.O.T.K.Ą !!!!!!!!!!!!!!!! ;/////// a chyba po to jest te forum żeby można było o coś zapytać i o czymś porozmawiać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość varvara
No ja jestem w czwartym tygodniu ciazy i koncowka sutkow zrobila sie bardzo jasna tak jak by bezowa.Nawet moge sie pochwalic ze czuje sie dobrze y nie wymiotuje .Mam nadzieje ze bede tym wyjatkiem co bedzie sie dobrze czuc :)

varvara lepiej sie nie ciesz za wczasu bo na wymioty to jest za wczesnie. Ja tez tak mialm 4 tydzien super apetyt, jadlam za kilka osob, i nastpenmgo dnia mdlosci i brak apetytu.