Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorry ale nie dziwie mu się

jak to jest?

Polecane posty

idę dziś zarejestrować się jako bezrobotna. Jak to wygląda? Jestem po porodzie i karmie piersią więc do pracy nie pójdę, chodzi mi tylko żeby mieć ubezpieczenie. Orientuje się ktoś jak to w tedy wygląda, co mówią, o co pytają, jak odmówić przyjęcia pracy itp

Gość denka od butelek
jak masz meza i on pracuje to moze cie ubezpiezyc u siebie w pracy

jakbym miała męża to byśmy tak zrobili ale żyjemy bez ślubu i tego akurat nie mamy zamiaru zmieniać:)

Gość Osfdf
grzesznicy xd po prostu pojdz do teg orzedu...

Gość cdsbhgm
ale jednym z pytan w formularzu ktory wypelniasz jest cos w stylu - czy jestes gotowa w kazdej chwili podjac prace

proboszcz nic, bardzo fajny jest;) Nawet bez problemu ochrzcił dziecko Aha czyli jak tam wypełnię że na razie nie jestem gotowa to nie będą mi na siłę nic wpychać i ubezpieczenie normalnie dostane? Wczoraj nie zdążyłam iść, ale dziś mam nadzieje że się uda i kurcze martwię się nie wiem czemu:(

Gość ewa przelotem
Ależ musisz zadeklarować gotowość podjęcia pracy.. ten urząd właśnie opiekuje się poszukującymi pracy a nie ludźmi, którzy pracą zainteresowani nie są. Nie chcesz pracy - nie chodź do urzędu pracy... a ubezpieczenie jest dla pracujących bądź takich co chcą pracować, ale pracy dla nich w danej chwili nie ma

Gość Iza z koloniiiii
Aha czyli jak tam wypełnię że na razie nie jestem gotowa to nie będą mi na siłę nic wpychać i ubezpieczenie normalnie dostane? o jezuuu trzymajcie mnie, ty naprawde jestes taka głupia?:O

Gość plotka niewiarygodna
Tylko UP ubezpiecza bezrobotnych (znów to powrócio)

Gość tam nie ma opcji
że "nie jestem gotowa pracować" czy coś! :o

Gość zgłaszajac sie do UP
automatycznie zgadzasz sie na to, że jestes gotowa podjąc w kazdej chwili pracę - jesli o tym nie myslisz to nie masz czego tam szukac. jesli UP złozy ci oferte pracy a ty odmowisz to wykresla cie na jakis czas z listy bezrobotnych i zostajesz bez ubezpieczenia!

no to jak to jest że w kraju jest tylu bezrobotnych zarejestrowanych w up, że mają ubez. a ofert nie przyjmują. Jak mi dadzą prace która pozwoli mi nie zostawiać na długo dziecka to ją przyjmę, tak to nie bo karmie i nie chce z tego rezygnować a przecież ubezpieczenie jest mi potrzebne

Gość qwertyuioplkjhgfdsazxcvbnm
a dlaczego państwo ma płacic za twoje ubezpieczenie? :o jak nie zamierzasz isc do pracy, to wypierdalaj :o