Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male conieco

W A R K O C Z Y K I

Polecane posty

Gość male conieco

Czy ktoras z Was robila sobie kiedys takie warkoczyki - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/db1cdd1b64f7d71d.html ? Chcialabym zafundowac sobie taką fryzurke i mam kilka pytan... Czy nie ma pozniej problemow z ich roplątywaniem, czy nie niszczy to wlosów, no i jak z wygodą, myciem?

Gość male conieco
up

Gość male conieco
:) ?

Gość male conieco
a moze jednak jest tu ktos taki? :D

Gość taka ooooo
to może o tej porze?

Gość moja kolezanka miała takie
i te warkoczyki są bardzo ciężkie, ona miała 8kg :o Nie mogła ich myć tylko jedynie z góry samą wodą. Jak rozplątała je to miała siano na głowie

Gość male conieco
czyli ogolnie jestescie na NIE... hmm.. troszke mi sie odechcialo tych warkoczyków, gdyby znalazl się jedank ktos kto ma jeszce inne zdanie chętnie poczytam

Gość to był błąd
przeje**ne pod każdym względem, miałam te warkoczyki, fajnie wyglądają ale nie da się ich myć, nabawiłam się łupieżu, są ciężkie i trzeba było je ściąć(miałam włosy do połowy pleców a po ścięciu to do ramion), po ścięciu te włosy to było zniszczone siano, najlepsze i najdroższe odżywki po tych warkoczykach byłam zmuszona stosować, szampony itp, tak sobie włosy zniszczyłam, żałuję i to bardzo że te warkoczyki miałam

Gość male conieco
dziękuję za odpowiedz... zdecydowalam, ze nie będę ich robic, mam zdrowe, gęste wlosy i zalezaloby mi na tym by wciąż takie byly