Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myślęwięcjestem

powiem wam, że głupio się czuję jak pomyślę z czym przegrałam...

Polecane posty

Gość myślęwięcjestem

No to tak PETY. To po pierwsze. Po drugie wóda. Po trzecie las. Po czwarte grzyby. Po piąte if you seek Amy w ubikacji. Czyli samo życie. I jedno zdumiewające COŚ. Nad tym wszystkim SYMBOL. Nie nie swastyka. KOŚCIÓŁ KATOLICKI. Jak to możliwe? Ale tam się nikt tak nie zachowuje. Acha - jeszcze wyzwiska, wulgaryzmy, oszczerstwa, manipulacje. Hmmm... to o czymś świadczy. Ale o czym? O niczym dobrym. No I PLOTY - zaraz za kościołem. Oto polska.

Gość myślęwięcjestem
Czy Polska to jest jedno wielkie zmawianie się KUPĄ czy coś innego? Nie wiem :( Ale żałość :(

Gość klatka z myszą
dobrze, że z rakiem nie przegrałaś...

Gość o shitt
where are you from ?

Gość myślęwięcjestem
Wszystko bym zrozumiała gdyby w gabinecie i w przemówieniach pewnej osoby pojawiał się notorycznie - no raczej Józef Stalin. Dobry wujaszek i akurat to , czym ten pan był i sobą prezentował. Prezenty dla dzieci i tak dalej. Ale nie - Gość Niedzielny. Choć Stalin też był wierzący. A najlepiej opaska ze swastyką. SS. Coś w tym stylu. Ale wiecznie na L4 SS. :(

Gość myślęwięcjestem
Wiecie, że w 2005 roku uczyłam w szkole im. Józefa Stalina? I pracowałam u Józefa Stalina? Naprawdę. Wypijmy za Józia i zagryźmy grzybem. Gałązkami świrkowymi udekorujmy stół.

Gość eeh
pieprzenie moja droga....