Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marvel84

Dostać kopa

Polecane posty

Gość Marvel84

Mam 25 lat , związek który nie rokuje raczej przyszłością i zero celu w życiu.Znajomi się pohajtali ,jedni wyjechali za granicę a ja klepię biedę i z dnia na dzień od 2 lat czuję się jak by moje życie stanęło parę lat temu i od tamtej chwili tak już jest .W ogóle się z niczego nie cieszę , już nic nie sprawia takich podniet jak choćby mała głupotka typu wypad do miasta na piwko .No totalnie już nie wiem co mam z sobą zrobić :( jestem nieszczęśliwy i czuję jak by uciekły mi najlepsze lata życia ,jak by już tak miało zostać do końca mojego życia .Czy ktoś z was ma to samo ? czy to jest typowa depresja po 20 roku życia ?

Gość dfdfdfdfdf
Ja jestem w tym samym wieku i też mnie to dopadło. Możliwe, że to taka depresja tego wieku. Ja spróbuję zrobić coś, co już dawno chciałem, ale brakło odwagi. To jest taki wiek, że już trzeba coś zrobić z życiem.

Gość Marvel84
No właśnie też mi się tak wydaje że to już jest wiek w którym trzeba coś działać a piękne lata z czasów kiedy miało się 18 lat już dawno minęły :( Nie wiem jak sobie poradzę bo ta myśl że jestem coraz starszy mnie dobija niemiłosiernie :(

Gość dfdfdfdfdf
Ja też po raz pierwszy zaczynam czuć się facetem, a nie chłopakiem. Dziwne uczucie i nie za przyjemne. Beztroska się kończy, pora coś ze sobą zrobić. Wtedy może znowu poczujemy się lepiej.

Gość hihi haha huhu
laski lecą na starszych! :d wiek do niczego Cie nie zobowiązuje ;)

Gość Marvel84
Tylko co ? znaleźć dobrą pracę dzisiaj trudno , znajomych za bardzo nie mam bo tak jak pisałem prostu każdy ma już swoje życie .Z dziewczyną mi się nie układa za bardzo .Szczerze mówiąc jestem cholernie nieszczęśliwy i zastanawiam się co zrobić by po każdym wstaniu z łóżka rankiem mieć dobry humor i to fajne szczęśliwe uczucie w brzuchu a nie zły humor i znowu tak jak bym wielką łaskę światu robił że żyję :(

Gość zmień laske na inną
nic tak nie daje wiatru w żagle jak nowa kobieta i nowa milość !!!

Gość dfdfdfdfdf
Rób to co lubisz, robić. Nawet jakby to było słabo płatne, czy mało prestiżowe. Przynajmniej ja tak spróbuję.