Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kerri

On mi się chyba nigdy nie oświadczy...

Polecane posty

Gość Kerri

Witam, jestem z chłopakiem rok i dwa miesiące. Być może to z tego powodu, że on jest ode mnie starszy (ja mam 20 a on 27 lat) strasznie chciałabym żeby się jakoś zdeklarował. Jest mi potwornie ciężko bo jak spotykamy się z jego znajomymi to oni zazwyczaj już razem mieszkają, są pozaręczani a niektórzy nawet już po ślubie. A ja czuję się wśród nich niedoceniona :(

Gość to prowokacja tak
? czy naprawdę taka z ciebie pusta cipa? :D:D:D

Gość ala ma kotaaaa
Rok i 2msc to nie tak dużo. Daj temu czas, to poważna decyzja. A jeśli dręczy Cię to jakie ma wobec Ciebie zamiary to szczerze porozmawiajcie i tyle.

Gość Kerri
a niby co jest w tym pustego? Że co, mam 20 lat to powinnam "szaleć na dyskotekach i używać życia"? Nie, mam inne priorytety, chciałabym stabilizacji, wspólnego mieszkania. Dziewczyny opowiadają o swoich pięknych zaręczynach a ja co? Taka dziewczyna, której chłopak się oświadcza musi czuć się tak niesamowicie wyjątkowa i ważna dla niego:(

Gość Kerri
Nie spytam go na pewno o zaręczyny czy wspólne mieszkanie, bo słyszałam, że to najprostsza droga do wystraszenia faceta :O Nie chcę, zeby sądził, ze chce go usidlić. Ja po prostu chciałabym, żebyśmy byli prawdziwą parą...

Gość ala ma kotaaaa
sory ale o jakie wystraszenie chodzi ?? Przecież jakiś czas już ze sobą jesteście , jeśli facet w tym momencie miałby uciec to nie dlatego że poruszyłaś temat tylko dlatego że nie traktował Cię poważnie!! My już po roku planowaliśmy wspólną przyszłość a po 2 były zaręczyny.

Gość Mustbe
A Ty myślisz że wszyscy mają się tak pięknie i różowo ? Koleżanki dużo gadają ale na pewno też dużo upiększają bo taka Wasza babska natura :) Wyluzuj prawie 1,5 roku to bardzo mało czasu więc wszystko pewnie jest na dobrej drodze.To jest decyzja na całe życie więc nie chcesz chyba żeby Twój chłopak podjął ją zbyt szybko i nie przemyślanie ? .Daj sobie troszkę luzu i zmień podejście do życia bo zadręczasz się za bardzo .

Gość a dlaczego nie pozwolić
💤 ale masz problemy

i co z tego,ze sie zareczycie,skoro de facto na slub bedziesz musiala kolejne lata czekac :D bo tak to juz jest z niektorymi facetami :P