Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona pomocy

Co zrobic z tym krwawieniem?? HELP

Polecane posty

Gość sigma40
isc do ginekologa i to jak najszybciej na ubezpieczalnie na nfz,krwawienie kazde!!! to jest zagrozenie zycia i musisz byc przyjeta zaraz w poradni ginekologicznej lub izby przyjec gin.bez zadnej oplaty na nfz jezeli jestes ubezpieczona..miesiączke można mieć przez 3 miesiące, a plamienia cala ciąże,więc lepiej to sprawdzić zaraz na początku co to jest...ciąża???? ciąża pozamaciczna???czy nadżerka????/lub jeszcze inne schorzenie???odradzam testy ciążowe-bo zawodzą.powodzenia

Gość zmartwiona pomocy
Dziewczyny, to znowu ja. Moje krwawienie jest coraz dziwniejsze. To jakby taki brązowo czerwonoawy śluz. Co robić?? Co to może być??

Gość jak wrocisz od
gina to napisz co stwierdzil

Gość zmartwiona pomocy
pewnie nie pójde do gin.samo przyszlo to samo pójdzie

Gość mmmiimi
dziewczyno a nie zastanowiło cię że mozesz na tamten świat się wyprowadzić?????? albo ze nie będziesz juz nigdy mogła mieć dzieci???? masz 24 lata i jeśli to nie jest prowokacja to ty jesteś po prostu KRETYNKA, marsz dzisiaj do ginekologa, bez gadania!!!!! życie jej nie miłe a za 5 lat się obudzi bo będzie chciała dziecko mieć i okaże się że coś nie tak jest...........i dziecka nie będzie, boze niby 24 lata a jest głupsza niz ja :o

Gość mmmiimi
wiele chorób przychodzi samych a żeby odeszły to potrzeba niekiedy szpitala...

Gość zmartwiona pomocy
Dziewczyny pod wpływem Waszych odpowiedzi i pod wpływem telefonu do przychodni gdzie dowiedziałam się że pani ginekolog idzie na miesiąc urlopu, zarejestrowałam się na dzisiaj. Byłam pierwszy raz u ginekologa a to juz ogromny sukces jak dla mnie. Prawdopodobnie mam: -nadżerkę -infekcję bakteryjną -ostre zmiany nowotworowe -brodawkę w odbycie, pani gin zaznaczyła też na karcie (HPV ?) czyli nie jest pewna tego. Co prawda nie mam bladego pojęcia co to jest HPV ale poczytam na necie. Zrobiła mi też cytologię i po jej powrocie z urlopu (czyli po 14 lipca) mam przyjść ponownie. Dostałam maść i leki dopochwowe. Ale te zmiany nowotworowe mnie martwią strasznie. Mam dopiero 24 lata. Strasznie sie bałam wizyty ale jak sie okazało pani ginekolog była genialna, delikatna i bardzo wyrozumiała. Dziękuję za pomoc!!!

Gość mmmiimi
no i świetnie ze poszłas, jednak to nie jest taka błaha sprawa jak myślałaś, a teraz jesteś pod opieką lekarzy i wszystjko powinno być ok, wiesz ile polek co roku umiera bo zbyt późno wykrywa się u nich raka, zmiany nowotworowe itp???? a po co te wszystkie kampanie, szczepienia i ulotki???? postąpiłaś dojrzale i tak jak powinnaś, wszystko będzie okej, jesteś młoda i jeśli masz jakieś zmiany nowotworowe to w niewielkim stopniu, ale jakbys zwlekała to już za pół roku mogłoby być źle, a teraz uśmiechnij się i bądź z siebie dumna :)

Gość zmartwiona pomocy
Szczerze powiem że decyzję o pójściu do gina podjęłam w dwie minuty. Zadzwoniłam tylko do ośrodka żeby zapytać w jakie dni przyjmuje ginekolog i Pani powiedziała że jest dzisiaj i jutro ale od jutra idzie na miesięczny urlop. Pani w recepcji powiedziała że na dzisiaj sa jeszcze dwa wolne miejsca i ja powiedziałam że przyjadę. O 11.30 zadzwoniłam a o 12.10 juz byłam przyjęta. Decyzja była dla mnie szybka ale nie łatwa. Bałam sie jak cholera a teraz wiem że nie powinnam sie bac, ze to taki sam lekarz jak inni. Szczerze powiedziawszy mam 24 lata a pani w przychodni powiedziała że u lekarza to ja bywalam jak chodziłam na bilanse jeszcze w szkole średniej. Pani ginekolog troche mnie ochrzaniła że lekceważyłam wiele innych wcześniejszych objawów ale była na prawde bardzo bardzo miła i to się ceni. Tak szczerze to ja ogolnie unikam lekarzy.Leczyłam się zawsze domowymi sposobami. Wcześniej też miałam problemy z tzw "sprawami kobiecymi" ale kupowałam leki które sa dostępne bez recepty i jakoś to było. Teraz wiem że to nie były do końca mądre decyzje. Cieszę się ze w ogóle odważyłam się iść do gin. Ale warto było. WSZYSTKO DZIĘKI WAM DROGIE KOLEŻANKI Z KAFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OGROMNE DZIĘKI DLA WAS WSZYSTKICH!! :* :* :* :* :* :) :) :) :) :)

Gość zmartwiona pomocy
A jeśli chodzi o dziecko to raczej chcieć nie będę. Zupełnie nie nadaję sie na matkę. Mój facet też nie chce mieć potomstwa. Juz dawno mi o tym powiedział.

Gość mmmiimi
nigdy nie mów nigdy :) ja mam 2 lewe ręce, nie umiem gotować i nie za bardzo znam się na prowadzeniu domu a sama nie wiem kiedy w moim zyciu pojawiła się 2 słodkich dzieci

Gość zmartwiona pomocy
gotować w miarę umiem, pracuje studiuje itd ale o dzieciach jakos nie myśle. I wiem ze to może się wydać dziwne ale boje sie małych dzieci, nie potrafię swobodnie wziąc ich na ręce,przytulić itd. Boję się, że zrobię im jakąś krzywdę. Wiesz mimi nie masz pojęcia jak się cieszę że poszłam do tego gina. To taki sukces dla mnie jak dla taternika wejśc na Mount Everest!

Gość cos mi tutaj prowokacją smierd
o ile zapalenie i nadżerke mogla stwierdzić, tak zmiany nowotworowe wykrywa sie po cytologii, tak samo obecnosc wirusa HPV, dopiero po badaniach. a na wyniki cytologii w panstwowej przychodni czeka sie ok 3 tyg.

Gość ciekawe co piszecie
ona mi powiedziała ze to mogą byc ostre zmiany nowotworowe. Po wyniki cytologi mam iśc po urlopie pani ginekolog czyli po 14 lipca.

Gość zmartwiona pomocy
a na karcie wpisała w nawiasie HPV i pytajnik, czyli sama nie jest pewna tylko podejrzewa

Gość mmmiimi
ja raz zostawiłam dziecko w przychodni taka genialna ze mnie mamusia, z 4 razy w centrum handlowym zgubiłam któreś z dzieci a w supermarkecie to już nie liczę......., mój mąż gotuje, pierze i sprząta a ja głównie pracuje, to mi najlepiej wychodzi :) czasem tak jest że tatuś powinien być mamusią a mamusia tatusiem :)