Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona pomocy

Co zrobic z tym krwawieniem?? HELP

Polecane posty

Gość zmartwiona pomocy

dziewczyny pomóżcie bo nie wiem co robić! W tamtym tygodniu w poniedziałek skończylam okres. Wszystko bylo w porządku. Wczoraj kochalam się ze swoim facetem i juz od wczoraj jakoś dziwnie krwawię. Wydziela mi się jakis czerwonawy śluz z takimi małymi jakby skrzepami krwi. Co to jest?? Nic mnie nie boli a normalny okres boli mnie jak cholera. Co to może byc??

Gość poronienie

Gość zmartwiona pomocy
ale tej krwi jest bardzo mało. Nie jest taka mocno czerwona. Jest jasno czerwona i ze sluzem. PORONIENIE Na pewno??

Gość poronienie
jasne, ze nie na pewno ale moze byc

Gość zmartwiona pomocy
a może byc coś innego?? Szczerze powiem że skończyłam okres w tamten poniedziałek i nie uprawiałam seksu w tym czasie wiec ciąża troszkę się wyklucza. Pewnie powinnam pójść do ginekologa :( :( :( :(

Gość zmartwiona pomocy
a jeśli to nie poronienie to może być coś poważnego?? jakas choroba??

Gość poronienie
ja nie wiem, sama tak poronilam

Gość zmartwiona pomocy
kurcze, cholernie sie martwie i boje. NIe wiem co to moze być. W życiu nie byłam u ginekologa i panicznie sie tego boję a w zasadzie wstydzę. Porażka.

poronienie chyba raczej boli, ale nie wiem bo nie przechodziłam przez coś takiego, ale myślę że lepiej iść do gina może masz jakieś zapalenie?? krwawień lepiej nie lekceważyć , a ile masz lat? może to nieregularne krwawienie

ginekolog nie gryzie :) rozumiem że jesteś młoda :) skoro uprawiasz sex to warto iść do gina bo pewnie masz jak większość nadżerkę :)

Gość zmartwiona pomocy
mam 24lata. Może to faktycznie jakaś nadżerka. Ale jeśli chodzi o ginekologa to zawsze miałąm z tym problem. kiedy działo się coś dziwnego stwierzałam ze to zapalenie dróg moczowych, biegłam do apteki po urosept ziołowy i tu sie kończyło moje leczenie. Dodam że nie używam tabletek anty. Okres mam w miarę regularnie, czasem jeden góra dwa dni spóźnienia ale nic poza tym.

Gość zmykaj
do lekarza bo to moze byc cos powaznego.Kobieto bylas wogole wczesniej u gina, robilas cytologie???

Gość zmykaj
teraz doczytalam, ze nie bylas.Radze zrobic badania.Masz jakies inne dolegliwosci...

Gość zmartwiona pomocy
Nigdy w życiu nie byłam u ginekologa. Nie robiłam cytologii. :( To może byc cos poważnego??

Gość zmartwiona pomocy
w zasadzie to często wydziela mi sie bardzo dziwny śluz, jest przykry w zapachu. Ale to ignoruje. Teraz nie mam innych dolegliwości. Ale ta krew mnie totalnie zaskoczyla.

Gość rrrrrewewdsw
wg mnie poronienie to to raczej na pewno nie jest skoro tydzien temu mialas okres, i potem jeszcze dni nieplodne raczej. Ja bym sprawdzila to u lekarza. Czasami tez moze byc krwawienie srodcykliczne, ale lepiej sie zbadac-naprawde. Na kafe nie dowiesz sie na 100% :)

Gość rrrrrewewdsw
ginekolog i cytologia rowniez by sie przydaly-przynajmniej raz do roku-szczegolnie, ze juz wspolzyjesz

Gość zmartwiona pomocy
wszyscy mi to mówią że powinnami iśc do gin ale jakoś nie mam motywacji. A poza tym trochę się tego boję. Porażka. mam 24 lata i jak małe dziecko boje sie lekarza gin. chyba jestem nienormalna,juz dawno powinnam iśc. 2 lata temu kiedy jeszcze nie współżyłam miałam różne dolegliwości ale tak jak mowię, ziołowy urosept załatwiał wszystko. Tym razem to chyba nie pomoże.

Gość rrrrrewewdsw
tylko, ze urosept jest przede wszystkim na drogi moczowe a nie rodne :-)

Gość rrrrrewewdsw
znajdz jakiegos fajengo lekarza, idz nawet prywatnie jak nie masz motywacji-ja w kazdym razie mam lepsze doswiadczenia z wizyt prywatnych

Gość zmykaj
Nie chce Cie straszyc ale ja w Twoim wieku przeszlam powazna operacje, dzieki regularnym wizyta jest juz wszystko ok.Ale uwiez mi w ciagu pol roku moze narobic sie sporo niedobrego.Masz 24 lata i napewno wspolzyjesz juz jakis czas, zmykaj predko do lekarza.Nie odkladaj tego na pozniej bo mozesz zalowac, i pamietaj wszystko da sie wyleczac.Pozdrawiam

Gość zmartwiona pomocy
Boże no ja chyba zwariuję. A ile mniej wiecej kosztuje prywatna wizyta??

Gość zmartwiona pomocy
współżyje od 7 mies

Gość mmmiimi
idź do ginekologa, nikt o tym nie napisał ale będąc w ciąży można mieć okres i to dosyć długo(np3 miesiące), ja będąc w ciąży miałam okres jeszce przez ok półtora miesiąca więc to może być poronienie, ale piszesz że cię nie boli a poronienie chyba jednak boli, ginekolog i wszystkie badania polecam zrobić, masz 24 lata, weź się puknij w głowę, rozumiem że 16, 17, 18, nawet 19 letnia dziewczyna się wstydzi ale generalnie po 18/19 roku życia powinno się iść do ginekologa, bez względu czy wszystko jest okej czy nie, ja po raz pierwszy u ginekologa byłam w wieku 14 lat

Gość rrrrrewewdsw
ja placilam 70 zl za wizyty podczas ciazy.

Gość mmmiimi
70zł to tanio, ja płaciłam 100zł lub 150zł

Gość zmartwiona pomocy
Dzięki Wielkie Dziewczyny :* Jestem Wam bardzo wdzięczna za pomoc. Może będzie dobrze. Pewni będe musiała się wreszcie przełamać i isć do gin :( :( :(

Gość rrrrrewewdsw
moze dlatego takie kolejki byly, czasami kilka godzin sie czekalo, ale warto bylo :-)

Gość mmmiimi
100 płaciłam jak była wizyta umówiona wcześniej, a 150 od ręki, tzn przychodzę i mówię ze chce do lekarza, za 150 zł przyjmował od ręki, na ginekologa w czasie ciąży przeznaczylam około tak 4000-5000tyś zł nie licząc pobytów w szpitalu itp.

Gość rrrrrewewdsw
wiem, ze sa drozsi, ale najwazniejsze ze dobrze prowadza ciaze :-) Moja kolezanka 3 lata wczesniej w tym samym miescie placila 120zl wiec roznie bywa, moze zalezy tez od tego czy dany lekarz jest ordynatorem. Moja nie jest, ale tez pracuje w szpitalu i mialam na jej temat bardzo dobre opinie od osob, ktore prowadzila i ktore u niej rodzily. Ona tylko prowadzila moja ciaze bo nie moglam rodzic w Polsce,ale dala mi poczucie bezpieczenstwa, ze wszystko jest ok i zawsze moge do niej zadzwonic kiedy jej potrzebuje i czegos nie jestm pewna.