Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapelanka

17lat i seksO

Polecane posty

Gość kapelanka

mój chłopak na mnie strasznie naciska.. jestem z nim 2lata i jakos normalnie sie zachowywal ostatnio wkłada swoje łapy za bluzke ,probuje mi stanik dopiąc:O bardzo go kocham,ale czy on juz nie przegina czasem? co mam zrobic...

Gość kapelanka
odpiąć*

Gość atrakcyjna Irenka
poczekajcie do trzydziestki:o

Gość kapelanka
w sam raz?! 17lat:O jasne... w sam raz to bedzie jak bede na swoim ,a nie potem sie bede martwic,ze zaciąże itp... ;/ faceci..

Gość Fefe
kopnij chama w zad niech spada ...

Gość kapelanka
A wystarczy jak mu obciągnę? :o

Gość Ratrerek
a co ty myslisz,ze ile on bedzie na ciebie czekac?:O upadlas na glowe? slyszalas o antykoncepcji w ogole?:O jezuu ludzie... ty juz jestes dorosla nie potrzebujesz niańki i rady forumowiczow..chcesz to sie z nim kochaj !

Na KAfe dziewczyny piszą ze dziewictwo traciły gdy miały 15 lat :D🖐️ No i co z nim zrobisz , jak będzie debil to zdradzi Cię z inną (pójdzie na łatwiznę np. na dyskoteke pojedzie i po 5 min ma laskę do przeruchania ) Albo Cię rzuci dla innej :O:O Jest 10% szans że zostanie z Tobą gdy Ty mu powiesz "Nie" 😭

Gość kapelanka
podszywaczu- nie ,nie wystarczy jak mu obciągne:O zbyt wymagający jest kretynie !:]

Gość kapelanka
Katarzyna--> kazdy facet tak ma? chyba wstąpie do zakonu :O:O

Gość kapelanka
A jak zrobię kręcenie wora i rowerek? Wystarczy?

Gość a my joł
i co z tego, że siedemnastka to w sam raz? jak dziewczyna nie jest gotowa, to dla niej nawet trzydziestka będzie nieodpowiednia. a to, że kafeteriuszki tracą dziewictwo po piętnastce nie oznacza, że wszystkie już mogą 😴 jak facetowi się chce to są inne sposoby zaspokajania niż seks. trochę wyobraźni :o

Gość może ktoś coś zna
akurat !! każdy facet szuka takiej nieskalanej - a do bzykania każda dobra. Ztymi szansami jest zupełnie odwrotnie - jak Cię zostawi bo się z nim nie bzykniesz to znaczy że chodzi mu o seks a nie o poważny związek - nie słuchaj rzekomych 15 - co to dziewictwo potraciły - jeśli nie jesteś gotowa to nie seksuj się z nim... słuchaj siebie i postępuj wg swoich zasad...

Gość może ktoś coś zna
i wkurza mnie fakt czy powiedzenie, że jak chodzi z dziewczyną 2 lata to mu się należy seks!! gó... wno prawda! seks powienien być wtedy kiedy dziewczyna jest gotowa i tego chce, a przeważ nie jest gotowa jak widać stabilizację jakąś... a nie gówniarz 19 lat i "seks mu się należy..."