Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandranikola

prezent na ślub

Polecane posty

Gość sandranikola

DzIewczyny pomóżcie w sobote ide na ślub do kuzyna i nie wiem co mu kupic na prezent ?Macie jakies pomysły?

Gość sandranikola
nie macie pomysłów?????

Gość daj mu pieniadze

Gość ja juz gdziesz pisalam ze
z wlasnej perspektywy wiem, ze kidy my bedziemy brac slub-bedziemy nalegac na pieniazki-nie dlatego, ze nam chodzi o wyrwanie kasy a zwyczajnie przez 3 lata dorobilismy sie wszystkiego co nam do domu potrzeba-poczawszy od recznikow po przez szklo do alko skonczywszy na agd tak wiec.. stawaialabym na pieniazki ale bedac ostatnio na slubie znajomych-kupilismy im blender philipsa -panna mloda byla zachwycona kiedy zobaczyla go u nas--a wiedzielismy, ze spodziewa sie dziecka wiec prezent jak znalazl-wczesniej zwyczjanie zapytalismy ich czy blender ok.dodatkowo ponosilismy jeszcze koszty kwayatow panny mlodej ale to inna historia.. sadze, ze nawet jak nie masz za duzo kasy to zwykla 100 zostanie dobrze wykorzystana przez mlodych... nie jestem za kupowaniem garow-no chyba ze za 1000zl::) a kiedys ...z 8 lat temu bedac na slubie kolezanki z klasy-bylysmy po maturze-kupilam im posciel na wielkie loze:) za 100zl i bylo ok...bo sie dorabiali, a bedac u nich w domu widzialam, ze posciel byla wykorzystana:)