Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zaniepokojona...

Czy piersi zawsze bolą w pierwszym trymestrze ciąży???

Polecane posty

Mnie zupełnie nie bolą. Nic a nic, ani nawet nie czuję, żeby urosły, czy to normalne?????? :-O Czy któraś z Was miałapodobnie?

Gość ja się podłączam do pytania
słyszałam, że jednym z głównych objawów ciąży są bolesne piersi, a ja mam mdłości i czuję kłucie w dole brzucha ale piersi mnie nie bolą. Czy wie ktoś jak to jest z tymi piersiami? Jestem 2 dni po terminie @ ale późno miałam owulację wiec na razie testu nie robię.

skoro nie bola, to jak widac nie zawsze musza bolec:D mnie tez nie bolaly w zadnej ciazy.

grudniowa- no własnie jakoś mnie to zmartwiło, bo wszędzie czytam, że bolą i rosną, a niekiedy i sutki ciemnieją i swędzą, a u mnie zupełnie nic się nie dzieje:-O

nie zawsze bolą i rosną. Mnie owszem, bolały dośc mocno przez pierwsze trzy miesiące, ale nie urosły za bardzo (przynajmniej ja tego póki co nie widzę), a jestem już w 6 miesiącu nie ma zasady, bo każda z nas jest inna :)

Ja jestem w 30tc i piersi wogole mnie niebolały,ani nie bola jedynie sutki na pocztku okropnie bolały.Co do przyrostu to minimalnie sie powiekszyły,wiec mysle,ze jest to sprawa indywidualna ,wiec dziewczyny nic sie niemartwcie kazdy inaczej przez to przechodzi powodzenia:)

Dziękuje za wszystkie wypowiedzi. Uspokoiłyście mnie, bo naprawdę zaczęłam się martwić, czy aby na pewno wszystko ze mną i z dzieckiem, w porządku. Pozdrawiam serdecznie🌼