Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shaarei

DZIEWCZYNY POMOCY - z czarnej na blond pasemka - NIEMOŻLIWE???

Polecane posty

Od trzech dni myślałam o dzisiejszej wizycie u fryzjera - podniecona że będę miała śliczne pasemka blond na swoich włosach. Fryzjerka trzy razy przekładała wizytę bo miała klientów.. Co się okazało?? Powiedziała że nie podejmie się zrobienia blond pasemek na moich włosach bo na 1/4 włosów mam swój naturalny kolor a 3/4 farbowane i kolor nie wyszedłby równomierny. Rok nie farbowałam włosów. Kiedyś 4 razy rozjaśniałam całe włosy, byłam blondynką ale nie podobało mi sie bo włosy były żółte. Zafarbowałam na ciemną czekoladę i od tego czasu nie farbowałam wcale. Dlatego teraz mam swoje odrosty. DORADŹCIE!!! PROSZE!!! co ja mam zrobić i jak teraz postąpić żeby mieć blond pasemka na tych kudłach - ściąć je do linii odrostów i czekać aż odrosną??? Czy dac sobie spokój??? I znowu walnąć czekolade i być wroną??? Czy naprawdę żaden fryzjer nie znajdzie sposobu żeby na takich włosach położyć równomierne pasemka, czy nie ma żadnych środków?????? Aktualnie mam włosy do łopatek i nie chciałabym ich ścinać. Mam szanse na ładne pasemka?????

Gość truskawkoholiczka
na ciemnej farbie bardzo ciezko zrobic blond da sie ale kolor moze wyjsc wlasnie zoltawy i bardzo ci zniszczy wlosy

Gość rozalka82265
hej ja mialam czerwone wlosy poczekalam az mi wyplowieja i poszlam do drogiego salonu a oni mi powiedzieli ze sie nie da zrobic blond pasemka, wiec szukalam dalej i co sie okazalo babka z taniego salonu takiego "na rogu" podjela sie wyzwaniu:) i na drugi dzien bylam juz blondynka! po 2 wizytach to bylam biala jak snieg, tak wiec szukaj! i nie sugeruj sie salonem renomownaym

Włosy to ja miałam masakrycznie zniszczony po tych rozjaśnianiach, 3 razy jednego dnia, następnego dnia raz. Były jak z gumy, podczas czesania pękały, wydłużały się i pękały jak plastelina :( Dlatego od roku nie farbowałam włosów. Myślałam że przez ten czas farba się wypłukała i będzie można zrobić delikatne cienkie pasemka na całej długości. Niestety zawiedziona opuściłam salon. Szkoda bo mojej kolezance ta pani zrobiła śliczne pasemka na całych włosach (a ma gęste i grube i tez farbowała wielokrotnie) za 35 złotych!!!!!!!!!! Bo to taka promocja nowootwartego salonu, niestety ja się nie załapałam! 😭

Też pragnęłabym jasne platynowe pasemka, delikatne z przewagą moich ciemnych włosów. Podobno nowoczesne profesjonalne kosmetyki pozwalają na takie farbowanie. Dlaczego więc fryzjerka odsyła mnie z kwitkiem???😭

Gość pewnie to fryzjerka po
zawodówce która używa w salonie rozjaśniacza z joanny za 7zł :o Ja przez 5 lat farbowałam włosy na czarno i poszłam do fryzjerki, po dwóch wizytach miałam platynowe włosy i za wszystko zapłaciłam 120zł i do tego podcięła mi końcówki i wycieniowała :) Każdej znajomej polecam moją fryzjerkę bo po prostu jest świetna i potrafi cuda na głowie zrobić a bierze grosze :) Napisz mi skąd jesteś, może gdzieś niedaleko mnie?

Gość małaaaaa
Hej,powiem Ci,że ja mam farbowane czarne i też z pół roku nie farbowałam i połowe mam jaśniejszą,połowę ciemniejszą,ale ostatnio znalazłam super farbę z joanny avangarde contrast mówię Ci super. Jestem bardzo zadowolona. Może troszeczke ciemniejszy wyszedł,ale to minimalnie. Polecam i pozdrawiam. :)