Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyczka jakich mało

czy ktoś zechce romantyczkę?

Polecane posty

czy jestem skazana na życie w samotności?

Gość ile masz lat..
?

moje poprzednie partnerki byly strasznymi romantyczkami:) moj obecny chlopak tez do takowych nalezy;P placze przy slodkiej muzyce oglada telenowele brazylijskie i przezywa zdrade Emanuela na Rozalindzie hehe lubi ciemne,mroczne miejsca uwielbia gotyk czesto placzeeeeeeeeeeeee hmmm mi tez sie gotyk podoba ale czy jestem romantyczka to nie wiem;)porownujac mnie to chyba raczej wieksza satanistka ze mnie niz gothka,taka diablica hehe;) uwazam ze osoba romantyczna ,jesli natrafi na wrazliwe osoby takie jak np ja(jestem piekielnie wrazliwa:()to bedzie miala przeogromne szanse...jesli natomiast bedzie przebywac wsrod przecietnych ludzi,o zwyklym charakterze,niczym ciekawym ani dobrym nie wyrozniajacych sie z wewnatrz to nie ma najmniejszych szans:(taka przykra prawda niestety:(

trochę lat już mam... nawet dużo wg mnie brazylijskich telenowel nie oglądam, nie ryczę przy byle czym po prostu marzę o romantycznej miłości :(

Gość -.v.-
Co ma piernik do wiatraka? Ważne czy jesteś zgrabna i czy lubisz sex. Mozesz sobie być romantyczka, a facet moze zapraszać Cie na kolacje przy latarce i kapiele z pachnacymi olejkami.

też nie wiem, co ma piernik do wiatraka i czemu ważne jest, czy jestem zgrabna i czy lubię sex romantyczna miłość to nie tylko ex. to przede wszystkim połączenie dusz, a potem dopiero ciał.

Gość -.v.-
Bo to czy jestes romantyczka facetow nie interesuje i nie ma żadnego wpływu na znalezienie partnera.

Gość no wiecie co to 123
możeszsobie byc romantyczką, gdy wejdziesz w zwiazek szybko się swojej romantyczności pozbędziesz

Gość maxiiiiiiiiiiio
Ja jestem romantyczny. A moja była była totalnym zaprzeczeniem romantyzmu. Jakby nie to że była piękną blondyną pomyślałbym, że jest faciem...to było straszne

Gość maxiiiiiiiiiiio
Wiecie teraz to się z tego śmieję ale to jest totalna porażka jak piszesz ska , że jest moim Porankiem i Zachodem Słońca i takie tam a ona na to czy mógłbym się streszczać bo jest w pracy. Nomalnie tragedy!!!!

Gość no wiecie co to 123
max.... , bo romantycznosc to nie mowienie durnych słow tylko pusta lala chce takich słuchac