Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły 31

Dlaczego Kobieta Która kocham tego nie dostrzega

Polecane posty

Gość Zwykły 31

Spotkalismy sie juz kilkanascie razy.I zaczynam rozumiec,ze ona mnie kapletnie ignoruje tak bo jak mozna nazwac to jeżeli chce sie z nią spotkać to dla niej ważniesze są przyjaciółki.A najgorsze jest to,że powtarza,ze bardzo jej zależy.Nie potrafie tego zrozumiec jak tom jest.?

Gość kikoo
bo jestes jedynie Zwyklym31... a kobietom potrzeba Niezwyklych28

Gość Zwykły 31
A z kad Ty to mozesz wiedzieć nie znajac mnie

Gość tak mówi psychologia
twoja podswiadomość mówi, że masz o sobie niezbyt wysokie mniemanie - twój nich ZWYKŁY mówi o tym. Udziela się to otoczeniu i twoja znajoma odbiera cię jak zwykłego faceta. O ile ma dwadzieścia kilka lat to nie masz szans, one wszystkie szukają niezwykłych czyli przystojniaków z wielką kasą

Gość ojojojojj
no my po prostu juz takie jestesmy :) moze ona czeka az zrobisz dla niej cos wyjątkowego, albo pokarzesz jak Ci zalezy :)

Gość Zwykły 31
jakie ma znaczenie moj nic wiekszych głupot nie słyszałem .zaraz oszalej mogł bym bog wie co wymyslec piszac zwykły czyli normalny bez odchyłek

Gość Foxik009
co wyjątkowego? jak pokazać że zależy?

Gość Zwykły 31
kiko Ty taka Niezwykła jesteś?

Gość Zwykły 31
sie okazuje ,ze wszyscy tacy niezwykli,tylko cos w zyciu sobie dac rady nie moga w necie kazdy wyjatkowy sie okazuje załosne

Gość Zwykły 31
Jesli chcecie wiedzieć dojerzzdzam prawie 70km do niej

Gość mnhmnm
o to juz jakies poswięcenie, moze po prostu chce Cię przetrzymac, moze podoba się jej to jak się starasz a boi sie ze gdy juz bedziecie razem to to się skonczy, może mysli ze chcesz ją tylko zdobyć.. nie wiem....

Gość ja ci dobrze radze
daj sobie spokoj (jak dojezdzasz 70km to juz w ogole) szkoda czasu i nerwow wiem bo bylem w podobnej sytuacji, poszukaj sobie innej-normalnej, o ile takie sa...

Gość nie sypiam z komiczne
jestes dla niej tylko kolega i niestety male szanse na zmiane statusu ot czasami moze sie Toba pobawic jak jej nudno, i tyle ps. nie bierz jej zabaw za cos wiekszego bo sie tylko poplaczesz z bezsilnosci

Gość maxiiiiiiiiiiio
Stary to Ty może do mojej byłej dojeżdżasz:-) Parę kilosów mniej miałem. Poczytaj se tu niektóre topy na kafe to zrozumiesz. Ja zrozumiałem. Część jest normalna a reszta szuka tzw. żywicieli. To takie zawodowe singielki co Cię wydupczą na lewą stronę wykorzystają do drobnych napraw i spierdalaj. Mówie Ci stary uwierz. Wejdź se poczytaj w PRZY KAWIE komentarze. Taka TOP przedstawicielka tej rasy o ksywie MOXXO rozluźni Twój stosunek do takich kobitek. Ja to mam za sobą Ty też se daj siana. To nieuleczalne przypadki. TRzymaj się!!