Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezokresowa onaaa

NIE MA OKRESU A POWINIEN BYC...

Polecane posty

Gość bezokresowa onaaa

pisalam na zdrowiu, ale nikt nie odpisuje.. :( spoznia mi sie okres, a powinien byc normalnie.. nie wspolzyje, nie mam faceta, wiec nie powinno byc problemu.. jakies pare miesiecy temu okres dostalam w 29. dniu cyklu, podczas gdy normalnie okres mam co 24-25 dni nawet mnie piersi nie bola jak na okres, tylko wyskoczylo mi pare syfkow i tyle;/ niby teraz mialam stresy - zalatwianie na studiach wpisow, troche latania bo dwa kierunki, no ale mimo wszystko - od tyg jestem w domu, ucze sie do egzaminu, wiec juz nie taki stres, a okresu nie ma ;/

Gość wawelny
bez okresu bez adresu

Gość bezokresowa onaaa
ja zaraz sie martwie , ze cos nie tak;/ kiedys chorowalam sporo, co prawda nie na kobiece sprawy, ale chodzilam od lekarza do lekarza i jak sobie pomysle, ze znow cos;/

Gość na pewno sikałaś pod wiatr
a wszystkie, które studiują dwa kierunki są wiatropylne, i jesteś w ciąży z tym facetem co konia bił na drzewie i poleciało z wiatrem i masz efekty, ciężarówka......

Gość -.v.-
bezokresowa onaaa pisalam na zdrowiu, ale nikt nie odpisuje.. spoznia mi sie okres, a powinien byc normalnie.. nie wspolzyje, nie mam faceta, wiec nie powinno byc problemu.. Widocznie jestes wiatropylna, albo rozmnażasz się przez dzieworództwo :)

Gość bezokresowa onaaa
dzieki gwiazdeczko kochana mam nadzieje ze to tylko male opoznienie;/ tak na pewno rozmnazam sie przez dzieworodztwo;) a moze mam ciaze urojona:P

Moja siostra nie miała okresu ponad pół roku poszła do ginekologa i jej dał leki i ma. ;) Idź do ginekologa ale poczekaj jeszcze trochę i nie bój dupy ;)

Gość bezokresowa onaaa
ok mam nadzieje ze bedzie ok, do gina sie wybieram i tak, ale wolalabym zeby bylo ok;/

Gość 987654321
poszukaj pod szafą.

Gość mięntki bolek
wpis z 20:34 rozwalił mnie na łopatki ,siedze i kwicze jak stara świnia

Gość dalej nic...
i nie ma no:( kurka co moze byc, mial ktos tak???

Gość pomarancz dorodny
a nie odchudzasz sie przypadkiem? moja sasiadka tak sie odchudzala ze 2 lata nie miala okresu...