Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snoop

co z tą ciążą?!?!?!

Polecane posty

Gość Snoop

Witam, mam pytanie co do tej ciąży, bo normalnie mnie już trafia! może tu uzyskam informacji od kobiet już jakoś doświadczonych. sytuacja jest taka, że z narzeczoną staramy się o baby od marca, wiem, że to w sumie krótko no ale... oboje bardzo chcemy dziecka, mimo że rodzice nie będą zachwyceni, ale nasze szczęście się liczy! ale idąc do sedna... jakie są objawy ciąży? bo już nawet próbujemy testów owulacyjnych... raz nawet było widać 2 kreski, drugą słabiutko bardzo ale była... a ciąży nie ma... są wszelkie objawy ponoć, a lekarz mówi że nie i test krwi mówi że nie.. :( czy mimo to jest szansa, że jesteśmy rodzicami? ostatni okres był słabszy i jakiś troszkę inny, może moje Kochanie się sama tu wypowie też. do tego są widoczne żyły, piersi się powiększyły, brodawki tez się zmieniły, nawet widać delikatnie jakby linie od pempka w dół, ale nie wiem sam czy na pewno, są dziwne humory i zmiany nastrojów, swędzenie skóry, zachcianki, mdłości i zawroty głowy, zmęczenie, bóle czasem jajników i podbrzusza, cera też jest inna... czy to cokolwiek oznacza??? proszę o odpowiedź i radę, bo to się zaczyna robić nieznośne... a tak bardzo pragniemy tego dziecka... a tu nic :( może teraz, ale nie chcemy znów robić sobie nadziei...

Gość czemu udajesz ze
jestes dziewczyna? masz nadzieje ze jesli napiszesz jako facet to Ci ktos odpowie?

Gość Snoop
zanim napiszesz, to się zastanów! jestem facetem i pragnę być ojcem! jak sądzisz inaczej to masz problem, może niespełniona i niezaspokojona kobieta, albo samotny facet z "renią" za pan brat! żałosne!

Gość wow pierwszy staraczek
w gronie staraczek! :D:D:D:D

to nie jest smieszne...jak najbardziej noremalny chlop,snoop obawiam sie ze badanie krwi jesli nie wykazalo ciazy to jej nie ma ..ale napewno sie uda badz spokojny.pozdrawiam!

Gość Snoop
ludzie o co wam chodzi?

uspokuj sie ludzie sa rozni ,ja cie rozumiem masz prawo byc zniecierpliwiony ale od marca to naprawde krotko..probujcie dalej test najlepiej robic jesli miesiaczka sie nie pojawi..nie wczesniej...

Gość dołącz do staraczek
:classic_cool:

Gość Snoop
badanie krwi było w kwietniu w sumie albo na początku maja

Gość to kara za to
że robicie wbrew woli rodziców.:classic_cool:

Gość Snoop
no w sumie to pewnie jakoś niebawem... połowa miesiąca ew. ok 21

Gość ja tez mam wrazenie
ze to baba, a nie facet :P

Gość pewnie kobieta
podszyla sie pod faceta...w koncu babskie forum to kobiety predzej sie zlitują nad takim rodzynkiem niż kolejną staraczką.:P

Gość jak najbardziej wazne
bo robi nas w balona

Gość Snoop
po 1. jestem facetem, a jestem tu bo się interesuję moją Kobietą i naszymi problemami (zresztą Ona też tu się udziela) ale mniejsza o to a po drugie taki każdy jest odważny a sam nie ma żadnego nick`a tylko wypisuje co mu padnie na język, bo w domu żona mu nie daje i sam jest pewnie facetem... jesteście ludzie żałośni... moderator powinien banować takie komputery po IP! może jakiś admin to przeczyta i się zainteresuje. majoweczka09 dziekuje za pomoc :)