Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

groszek1852

jak znaleść osobę?

Polecane posty

cześć:) znacie może jakieś strony dzięki którym można znaleźć osobę,którą się np. spotkało,ale nie zdążyło poznać??

Gość laandrynaa
no ja miałam niedawno taki sam problem, ale niestety nie udało mi się odnależć tej osoby :/

Gość Detektyw1111111111111111
chodzi Ci o strony typu gomze.pl??

Gość Roko23
a z jakiego miasta ta osoba jest?tak z ciekawości

Gość II klasa PKP
a może wystarczy napisać i opisać zdarzenie , gdzie i kiedy oraz i w jakich okolicznościach , ona spotkała jego , chwilę rozmawiali , ona nie wiedziała jak do niego zagadać, on nie wiedział jak ją poderwać , na tej samej stacji PKP wysiedli mówiąc sobie DO WIDZENIA , poszli swoimi drogami , na koniec popatrzyli na siebie i może kiedyś jeszcze się spotkamy , żal , że nie mają kontaktu żadnego do siebie , pozostaje w pamięci widok osoby , czasem mówi się szkoda , że nie mieli odwagi zapytać o numer telefonu.

problem polega na tym,że nie wysiedliśmy na tym samym przystanku...ja wysiadłam wcześniej.i teraz bardzo żałuję,że nie zapytałam się o numer...

może opiszę tę sytuację: dzisiaj o godzinie 13.59 jechałam pociągiem relacji Wrocław Główny _Kluczbork.Naprzeciwko mnie,po drugiej stronie przejścia siedział pewien chłopak. I to właśnie szukam:(

Gość weqw3rdsadfrser
hmm...a może spróbuj go znaleść przez naszaklase lub facebooka?

był ubrany w szary t-shirt,beżowe spodnie i czarne buty nike.miał ciemnofioletową torbe z cropp\'a.Ciemne włosy,niebieskie oczy. Przykuł moja uwagę,bo wyglądał jak mój ulubiony kierowca F1-Felipe Massa...Nawet nie wiem ile ma lat,skąd jest?Wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenie?bo ja nie,a mimo to nie mogę przestać o Nim myśleć....i nie mogę sobie wybaczyć,że nie mam jego nr...